Κοπέλα μόνη

Χαλκιδική: 22χρονη έπεσε θύμα βιασμού σε παραλία

Τις φρικτές στιγμές που έζησε στα χέρια ενός 48χρονου περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στο MEGA, για πρώτη φορά μετά τον βιασμό της, η 22χρονη που είχε βιαστεί και ξυλοκοπηθεί σε παραλία της Χαλκιδικής. Ο δράστης ακόμη και τώρα, 6 μήνες μετά, παραμένει ασύλληπτος.

«Θέλω να τον δω πίσω από τις μπάρες…έχω και εφιάλτες καμιά φορά. Είχα εφιάλτη και την πρώτη ημέρα που συνειδητοποίησα ότι είχε ξεφύγει. Θα ήθελα ιδανικά να τον είχανε πιάσει ήδη και να είναι πίσω από τις μπάρες γιατί ανησυχώ για μένα αλλά ανησυχώ μην το ξανακάνει ακόμη κι αν δεν είμαι εγώ» δηλώνει το 22χρονο θύμα.

Η 22χρονη κοπέλα μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA και τον Θεολόγο Ηλιού, περιγράφει το πώς την πλησίασε ο δράστης.

«Θέλω να τον δω πίσω από τις μπάρες, έχω και εφιάλτες καμιά φορά. Είχα εφιάλτη και την πρώτη μέρα που συνειδητοποίησα ότι είχε ξεφύγει. Θα ήθελα ιδανικά να τον είχαν πιάσει ήδη και να είναι πίσω από τις μπάρες, γιατί ανησυχώ για τον εαυτό μου, για μένα ανησυχώ αλλά ανησυχώ μην το ξανακάνει ακόμα και εάν δεν είμαι εγώ», είπε αρχικά η κοπέλα.

«Με ρώτησε κάτι πολύ περίεργες ερωτήσεις, του τύπου για σεξουαλικές χάρες ή επί πληρωμή και εγώ έλεγα όχι δεν θέλω, αλλά επειδή τις έκανε τις ερωτήσεις είχα τρομοκρατηθεί ήδη. Αντιστάθηκα όσο μπορούσα, δηλαδή προσπάθησα να τον βαρέσω να τον χτυπήσω, αλλά δεν γινόταν εγώ είμαι 50 κιλά και αυτός δεν ξέρω πόσα κιλά είναι», δήλωσε συγκλονισμένη.

«Να πιάσουν τον βιαστή»

Η αστυνομία αρχικά συνέλαβε έναν 55χρονο οποίος αποδείχθηκε πως δεν ήταν ο δράστης. Έκτοτε η αστυνομία αναζητά τον βιαστή της κοπέλας.

Η 22χρονή κοπέλα και η δικηγόρος της παρακολουθούν τις εξελίξεις στην υπόθεση και περιμένουν από τις Αρχές να δράσουν άμεσα, όπως έκαναν και στην περίπτωση του δράκου με το τατουάζ.

«Θα έπρεπε ίσως να έχει κινητοποιηθεί η πολιτεία γιατί πολλές εκδόσεις δεν έχουν γίνει από τη γείτονα χώρα κι αυτή την στιγμή ο δράστης ή βρίσκει καταφύγιο στην Αλβανία ή έχει γυρίσει στη χώρα με άλλα στοιχεία ή έχει γυρίσει παρανόμως από τα βουνά είναι πάρα πολύ εύκολο» δήλωσε η δικηγόρος του θύματος.

Για τον δράστη της Χαλκιδικής υπάρχει διεθνές ένταλμα σύλληψης χωρίς όμως να έχουν δοθεί τα στοιχεία του στη δημοσιότητα.