Μαριάννα Βλαχοπάνου

Χαλκιδική: Εξαφάνιση 31χρονης από τον Γαλαρινό

Δυσάρεστη Εξέλιξη: Χαλκιδική –  Νεκρή βρέθηκε η 31χρονη Μαριάννα


 

Χαλκιδική 20/11/2022: Εξαφάνιση 31χρονης γυναίκας από το χωριό Γαλαρινός, στη Χαλκιδική.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριάννα Βλαχοπάνου εξαφανίστηκε τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου.Ο πατέρας της δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία την επόμενη μέρα, χθες 19/11, το απόγευμα.

Η αγνοούμενη γυναίκα φιλοξενούταν στο σπίτι μίας φίλης της στην περιοχή Γαλαρινός, στη Χαλκιδική, όταν χάθηκαν τα ίχνη της.

Η φίλη της 31χρονης με ανάρτησή της στο Facebook κάνει έκκληση σε οποιονδήποτε δει τη Μαριάννα Βλαχοπάνου να καλέσει αμέσως την αστυνομία.Το Όνομά της είναι Μαριάννα Βλαχοπάνου, έχει Ύψος 1.55 και κόκκινα μαλλιά


Σημειώνεται ότι οι Εθελοντές Διασώστες ΟΦΚΑΘ ανέλαβαςν την επιχείρηση εντοπισμού της 31χρονης Μαριάννας Βλαχοπάνου, που εξαφανίστηκε από το χωριό Γαλαρινός της Χαλκιδικής.

Όπως αναφέρουν σε ανάρτησή του στο facebook:

“Ενημερώνουμε ότι κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την οικογένεια της αγνοούμενης Μαριάννας Βλαχοπάνου 30 ετών έχουμε αναλάβει την υπόθεσης.

Οι έρευνες προσανατολίζονται στην ανατολική Θεσσαλονίκη καθώς έφυγε από τα Βασιλικά με τα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο”.