Χιονισμένο σχολείο στην Αρναία Χαλκιδικής

Χαλκιδική: Ποια σχολεία δε θα λειτουργήσουν την Τρίτη (25/01)

Λόγω της κακοκαιρίας “ΕΛΠΙΣ” και των χαμηλών θερμοκρασιών οι σχολικές μονάδες στη Χαλκιδική στο Δήμο Σιθωνίας θα παραμείνουν κλειστές. Μία ώρα αργότερα θα χτυπήσει το κουδούνι για τους μαθητές του Δήμου Κασσάνδρας και Αριστοτέλη.

Αναλυτικά:

Δήμος Κασσάνδρας

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών για την Τρίτη (25/1) αποφασίζεται η έναρξη των μαθημάτων σε όλες τις σχολικές μονάδες του δήμου Κασσάνδρας να γίνει μια ώρα αργότερα καθώς και τα λεωφορεία για τη μετακίνηση των μαθητών θα βρίσκονται στα γνωστά σημεία και αυτά με διάφορα μια ώρας.

Δήμος Σιθωνίας

Με βάση την απόφαση 20-2022 24.01.2022 [ΑΔΑ: Ψ5ΙΗΩ1Φ-5Ν9] ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλα αποφασίζει:

1. Για τις σχολικές μονάδες της Κοινότητας Νέου Μαρμαρά, Συκιάς και Σάρτης, την Διακοπή των μαθημάτων στις 25 Ιανουαρίου 2022, ημέρα Tρίτη, όλων των βαθμίδων, Πρωτοβάθμιας και ∆ευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή και οι οποίες καθιστούν αδύνατη την πρόσβαση αλλά και τη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Η εκπαίδευση στις ανωτέρω Σχολικές μονάδες θα πραγματοποιηθεί με Τηλεκπαίδευση, βάσει των οδηγιών της σχετικής ΚΥΑ του Υπουργείου Παιδείας.

2. Για τις σχολικές μονάδες της Κοινότητας Νικήτης, Αγίου Νικολάου και Μεταγγιτσίου, την έναρξη των μαθημάτων στις 09.00πμ στις 25 Ιανουαρίου 2022, ημέρα Tρίτη, όλων των βαθμίδων, Πρωτοβάθμιας και ∆ευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Δήμος Αριστοτέλη

Ανακοινώνεται ότι λόγω του παγετού που θα επικρατήσει τις επόμενες ώρες και ημέρες στην περιοχή μας ,και παρά το γεγονός ότι το οδικό δίκτυο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Αριστοτέλη (και των παιδικών σταθμών συμπεριλαμβανομένων) για τις ημέρες απο Δεύτερα 24/01/2022 έως και Τετάρτη 26/01/2022 ,θα αρχίσουν τη λειτουργία τους μια ώρα αργότερα από την καθιερωμένη προς αποφυγή τυχόν κινδύνων που γεννούν οι καιρικές συνθήκες.
Τα μαθητικά δρομολόγια θα ξεκινήσουν από το ίδιο σημείο ομοίως με μια ώρα καθυστέρηση. Οι διευθυντές των σχολικών μονάδων να φροντίσουν για την ενημέρωση των μαθητών , των εκπαιδευτικών και των λεωφορειουχων

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως