Χαμός με διαφήμιση της Balenciaga: Κοριτσάκια κρατούν αρκουδάκια με λουριά του σεξ

Διεθνή 23.11.2022: Οι χρήστες των social media έριξαν μαύρο στη νέα διαφημιστική καμπάνια του οίκου Balenciaga, στην οποία μικρά κοριτσάκια ποζάρουν ανάμεσα σε αξεσουάρ του οίκου, κρατώντας λούτρινα αρκουδάκια – τσάντες, «στολισμένα» με περιλαίμια και λουριά.

Η καμπάνια από τον πολυτελή οίκο μόδας Balenciaga εγείρει ανησυχίες για την προστασία των παιδιών μετά την κυκλοφορία της διαφήμισης με παιδιά και παιχνίδια με σαδομαζοχιστικό προσανατολισμό.

 

 

Και στις δύο εικόνες, τα αρκουδάκια κρατιούνται από μοντέλα που φαίνονται πολύ μικρά παιδιά καθώς ποζάρουν με τα παιχνίδια τους. Μια πιο προσεκτική ματιά στα αξεσουάρ που φορούν τα αρκουδάκια σοκάρει…

Διαφήμιση οίκου Balenciaga

Μπροστά στην κατακραυγή ο διάσημος οίκος απέσυρε την καμπάνια, ζητώντας συγγνώμη.

 

«Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για οποιαδήποτε προσβολή μπορεί να προκάλεσε η νέα μας σειρά για το καλοκαίρι και για την εμφάνιση ανησυχητικών μηνυμάτων στην καμπάνια μας. Οι βελούδινες τσάντες με αρκουδάκια δεν θα έπρεπε να παρουσιάζονται με παιδιά σε αυτήν την καμπάνια. Καταργήσαμε αμέσως την καμπάνια από όλες τις πλατφόρμες. Λαμβάνουμε αυτό το θέμα πολύ σοβαρά και λαμβάνουμε νομικά μέτρα κατά των μερών που είναι υπεύθυνα για τη δημιουργία του σετ και τη συμπερίληψη μη εγκεκριμένων αντικειμένων για τη φωτογράφιση της καμπάνιας μας για την Άνοιξη 23» αναφέρει η εταιρεία σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Instagram στόρι της.