Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Χαραλαμπόπουλος για Σάσα Σταμάτη: «Με ενόχλησε η πράξη, αυτό το είχε κάνει μόνο η Χούντα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος βρέθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στο περιστατικό με την Σάσα Σταμάτη τον περασμένο Δεκέμβρη στο θέατρο Ακροπόλ όταν ο ίδιος αρνήθηκε να βγει στη σκηνή με την εν λόγω κυρία στο κοινό, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στην συμπεριφορά της στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, λίγες εβδομάδες νωρίτερα.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δήλωσε ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα την κ. Σταμάτη αλλά με την πράξη της ενώ τόνισε ότι η συγκεκριμένη απόφαση ήταν αποκλειστικά δική του καθώς ο ίδιος δεν ένιωθε άνετα να ανέβει στη σκηνή με την κ. Σταμάτη στο κοινό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «Δεν έχω κάτι προσωπικό με την κ. Σταμάτη, έχω πρόβλημα με την πράξη. Το θέατρο έχει κάποιους άγραφους κανόνες. Ένας από αυτούς είναι ότι δεν έχεις δικαίωμα να ανέβεις στη σκηνή και να διακόψεις μια παράσταση. Έχεις το δικαίωμα ως θεατής να διαμαρτυρηθείς από τη θέση σου αλλά αυτό το έχει κάνει μόνο η Χούντα. Θα ήταν σα να συναινούσα και να μην υπερασπίζομαι τον λόγο για τον οποίο διάλεξα να γίνω ηθοποιός. Ένας από τους λόγους είναι ότι με μάγεψε ο σεβασμός σε αυτό που ήταν να κάνω, στον χώρο και τους ανθρώπους του. Τον Ζαραλίκο δεν τον γνωρίζω, ένα γεια έχουμε πει, ο οποιοσδήποτε και να ήταν, το ζήτημα είναι ότι έκανε μια παράσταση. Το έκανα διακριτικά γιατί ήθελα να την προστατέψω κιόλας, δεν ήθελα να γίνει ντόρος». και πρόσθεσε «Εγώ δε θα μπορούσα να λειτουργήσω διαφορετικά, δεν θα μπορούσα να είμαι πάνω στη σκηνή. Το είπα στους συναδέλφους μου και τους ζήτησα συγνώμη αλλά δεν ήταν κάτι που μπορούσα να συζητήσω. Μια παράσταση είναι κάτι ιερό. Αν ήθελε ας έκανε μήνυση»

Διαβάστε επίσης:

Η Σάσα Σταμάτη απαντά για το επεισόδιο με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως