Χριστίνα Κοντοβά: Για πρώτη φορά μαμά-Αγκαλιά με την μικρή Έϊτνα

Η Χριστίνα Κοντοβά ένιωσε «πρώτη φορά μαμά» και το γιόρτασε δεόντως στη μακρινή Ουγκάντα, όπου βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό, προκειμένου να υλοποιήσει το μεγάλο της όνειρο: να υιοθετήσει τη μικρή Εϊντα.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας ακολουθεί πιστά τη νομική διαδικασία που απαιτεί η αφρικανική χώρα στο θέμα της υιοθεσίας, περνώντας παράλληλα όμορφες στιγμές με την ανάδοχη κόρη της, η οποία δεν θ’ αργήσει πολύ να γίνει και τυπικά παιδί της.

Μάλιστα, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, που ήταν εχθές, ανέβασε στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία των δυο τους και έγραψε: «Πρώτη φορά “μαμά” #mothersday #adoptingada».

Η Χριστίνα Κοντοβά είχε γνωστοποιήσει το θέμα της υιοθεσίας της μικρής Εϊντα πριν από μερικές εβδομάδες, κάνοντας μια μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό της. «Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου έναν χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου…» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, συμπληρώνοντας ότι έπειτα από μια σειρά γεγονότων τον Φεβρουάριο του 2020 βρέθηκε στα γραφεία της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για να ανοίξει τον φάκελό της και τη διαδικασία αξιολόγησής της για υιοθεσία.

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Kontova (@ckontova)

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως