Αεροπλάνο της Aegean

Christmas Flash Sale από την Aegean| Έως -50% σε όλες τις πτήσεις εξωτερικού

Η πιο γιορτινή περίοδος του χρόνου πλησιάζει! Νιώσε την απόλυτη αίσθηση των Χριστουγέννων σε παραμυθένιους προορισμούς της Ευρώπης και όχι μόνο…με έκπτωση έως 50%!

⚡ Κάνε γρήγορα όμως, γιατί αυτό το FLASH SALE διαρκεί μόνο για 3 ημέρες. ⚡

Η προσφορά αφορά σε όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις από/προς Ελλάδα προς/από όλους τους προορισμούς εξωτερικού, μεταξύ 15/11/2023 – 15/01/2024.

Λήγει 05/11! Μην το χάσεις!

AEGEAN Travel Packages

Επωφελήσου της έκπτωσης έως 50% στα αεροπορικά εισιτήρια,
κλείσε το ιδανικό πακέτο με πτήση & ξενοδοχείο και απόλαυσε
το γιορτινό κλίμα σε όμορφους προορισμούς. Επιπλέον, έχεις την ευελιξία που χρειάζεσαι
με την επιλογή να δεσμεύσεις από σήμερα την τιμή της κράτησής σου,
με προκαταβολή μόνο €50 ανά άτομο!
Κάνε κράτηση

Όροι και προϋποθέσεις:

Η προσφορά αφορά σε όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις από/προς Ελλάδα προς/από όλους τους προορισμούς εξωτερικού με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Αφορά σε πτήσεις που εκτελούνται από την AEGEAN και την Olympic Air, για κρατήσεις από 02/11/2023 έως 05/11/2023 και πτήσεις από 15/11/2023 έως και 15/01/2024. Εξαιρούνται όλες οι πτήσεις με κοινό κωδικό. Η έκπτωση πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων και επίναυλου καυσίμων. 50% έκπτωση ισχύει μόνο για τις κατηγορίες ναύλου P, U, T. 30% έκπτωση ισχύει μόνο για τις κατηγορίες ναύλου S, K, L, V. 15% έκπτωση ισχύει μόνο τις κατηγορίες ναύλου Q, H, M. 10% έκπτωση ισχύει μόνο για τις κατηγορίες ναύλου Β και Υ. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς, είναι ήδη μειωμένες κατά 10%, 15%, 30% & 50% αντίστοιχα. Οι αλλαγές των εισιτηρίων επιτρέπονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της εκάστοτε κατηγορίας ναύλου με ενδεχόμενη διαφορά ναύλου. Η έκπτωση δεν έχει εφαρμογή στους φόρους. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Η προσφορά αφορά Economy Class εισιτήρια. Η προσφορά λήγει στις 05/11/2023 στις 23:59 ώρα Ελλάδας.


Ταξίδια | Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως