Χρήστος Δάντης, Κώστας Μπίγαλης και Πωλίνα στην Πλαζ Αρετσούς (ΑΝΑΒΟΛΗ)

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου ο Χρήστος Δάντης, ο Κώστας Μπίγαλης και η Πωλίνα σε καλούν στο πιο feelgood 80’s και 90’s party, στην Πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά!

Αναβολή εμφάνισης Κ. Μπίγαλη, Xρ. Δάντη, Πωλίνας στην πλαζ Αρετσούς το Σάββατο 2.10.2021:

Λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης και αναστάτωσης που έχει δημιουργηθεί από το τοπικό lock down στη Θεσσαλονίκη, αποφασίσαμε από κοινού καλλιτέχνες, χώρος και παραγωγή την προσωρινή αναβολή της συναυλίας. Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για τη μετάθεση της ημερομηνίας και την επιστροφή των εισιτηρίων.
Με την κίνηση αυτή θέλουμε να προστατέψουμε το κοινό από πιθανή ταλαιπωρία καθώς και να στηρίξουμε την προσπάθεια για μείωση της εξάπλωσης του covid19 μέσω της συνάθροισης ανθρώπων. Τονίζουμε ότι οι συναυλίες από επαγγελματίες και οι οργανωμένοι συναυλιακοί χώροι πάντα στήριζαν αυτήν την προσπάθεια και τηρούν τα μέτρα τα οποία έχει υποδείξει η πολιτική προστασία.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και θα τα πούμε σύντομα πάλι από κοντά.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να στείλετε mail στο infokazandb@gmail.com ή μήνυμα στην σελίδα summer in the City skg Festival.

Ετοιμαστείτε για «Έλα να κάνουμε push ups» «Πάμε για τρέλες στις Σεϊχέλες», «Δακτυλικά αποτυπώματα», «Μελισσούλα», «Του Αιγαίου τα Μπλούζ», «Ροζ Μπικίνι», «Κατερίνα», «Πάει η αγάπη μου», «Με την πρώτη ματιά», «Μια σου λέξη», «Μπιρίμπα», «Η κόρη του περιπτερά» και πολλά, πολλά ακόμα λατρεμένα και ανεπανάληπτα τραγούδια!

Summer in the City – SKG Music Festival!

Ένας νέος πολιτιστικός θεσμός στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στην πρόσφατα ανακαινισμένη πλαζ Αρετσούς, ενός πανέμορφου παραλιακού, ιστορικού και φιλόξενου χώρου με εύκολη πρόσβαση (Γραμμή 5 ΟΑΣΘ στάση Καμινίκια και μεγάλος χώρος parking).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30 και η έναρξη της συναυλίας είναι στις 20.30

Με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμαριάς και της Δ.Ε.Τ.Ε.Κ.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
SUMMER IN THE CITY FESTIVAL SKG 2021
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΓΑΛΗΣ
ΠΩΛΙΝΑ

Πλαζ Αρετσούς
Σάββατο 02 Οκτωβρίου 2021
Ώρα προσέλευσης: 7.30μμ
Ώρα έναρξης: 8.30μμ
Εισιτήρια: 15€
Προπώληση: Viva.gr (https://bit.ly/3kyEnaJ) & Ταμείο θεάτρου & σε όλα τα καταστήματα Wind & τηλεφωνικά στο 11876

Κρατήσεις θέσεων με τραπέζι: Τηλεφωνικά στο 2310.510081 ή επικοινωνείτε με μήνυμα στο inbox της σελίδας Summer In The City – SKG Music Festival με το όνομά σας, τηλέφωνο και αριθμό ατόμων.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως