Χριστούγεννα 2021: Φωταγωγήθηκαν δυο εμβληματικά κτήρια του ΑΠΘ

Χριστουγεννιάτικο δέντρο ΑΠΘ

Άκρως εορταστικό ήταν το κλίμα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όταν λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα της Τετάρτης, δύο εμβληματικά κτήρια της πανεπιστημιούπολης φωταγωγήθηκαν, σηματοδοτώντας και επίσημα την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την Αίθουσα Τελετών και το Κτήριο Διοίκησης του ΑΠΘ, τα οποία και φωταγωγήθηκαν με ειδικό φωτισμό ο οποίος θα είναι ορατός από το κέντρο της πόλης.

Παράλληλα, φωταγωγήθηκε και το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον αύλειο χώρο της Αίθουσας Τελετών, το οποίο φωτίζουν 10.000 λαμπιόνια. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στη δράση αυτή και ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της ανοιχτής αγοράς Flea Market η οποία θα λειτουργήσει έως την Παρασκευή στον αύλειο χώρο της Αίθουσας Τελετών του ΑΠΘ. Στην ανοιχτή αγορά Flea Market θα λάβουν μέρος 42 φοιτητικές και εθελοντικές ομάδες. Αντικείμενα χειροποίητα και μεταχειρισμένα όπως κοσμήματα, τσάντες, βιβλία, διακοσμητικά, ρούχα, υποδήματα, έπιπλα, ορυκτά και πετρώματα, διάφορα αντικείμενα που παράγονται από φοιτητικές και εθελοντικές ομάδες, θα μπορέσουν να βρουν όσοι επισκεφθούν την υπαίθρια ανοιχτή αγορά στο ΑΠΘ.

Πηγή Φωτογραφίας: thestival.gr

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως