Χριστούγεννα 2021: Λευκή νύχτα στον Δήμο Ωραιοκάστρου

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και Άγιο-Βασίληδες, ζογκλέρ και ξυλοπόδαροι θα βρίσκονται σε κάθε περιοχή του Δήμου Ωραιοκάστρου  για να παίξουν με τα παιδιά και να διασκεδάσουν. Επίσης, τα παιδιά θα μπορούν να φωτογραφηθούν με τους καλλιτέχνες.
Τον χριστουγεννιάτικο ρυθμό θα δώσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, ενώ θα συμμετάσχουν ορχήστρες από πολιτιστικούς συλλόγους και σχολεία. Θα γίνουν δράσεις με παιχνίδια, ενώ θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη παρέλαση που θα καταλήξει στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στο σημείο όπου θα γίνει το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

«Λευκή Νύχτα»

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου και ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου διοργανώνουν στις 10 Δεκεμβρίου 2021, από τις 5 το απόγευμα ως τις 11 το βράδυ, τη «Λευκή Νύχτα», με σκοπό να τονωθεί η κίνηση στην αγορά του Ωραιοκάστρου.

Στο πλαίσιο της «Λευκής Νύχτας» θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις σε κεντρικά σημεία της αγοράς. Μεταξύ άλλων θα στηθούν ειδικές κατασκευές για να παίξουν τα παιδιά με χειροτεχνίες και κατασκευές χειροποίητων καρτών και στολιδιών. Επίσης, θα γίνει εκδήλωση face painting, ενώ θα γίνουν δρώμενα από ξωτικά του Άγιου Βασίλη, που θα κάνουν ζογκλερικά κόλπα, ισορροπητικά τρικ, mini show με φωτιές.

Στις εκδηλώσεις θα υπάρχουν επίσης ξυλοπόδαροι και Άη-Βασίλης, ο οποίος θα περιμένει τα παιδιά για να ακούσει τις επιθυμίες τους και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Διαβάστε επίσης

Χριστούγεννα 2021: «Αγγέλων Έλευσις 2021» στον Δήμο Ωραιοκάστρου

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως