Εκδήλωση Κολλεγίου Ανατόλια

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Συλλόγου Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια

Σε μία εορταστική, λαμπερή βραδιά, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα covid, διοργανώθηκε πρόσφατα το χριστουγεννιάτικο επίσημο δείπνο του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια.

Στο κατάμεστο, υπέροχα στολισμένο εστιατόριο του Μακεδονία Palace στη Θεσσαλονίκη, η πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Πετιούλα Κατσάρκα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, υποδέχθηκαν με χαρά τους εκλεκτούς καλεσμένους, φίλους και αποφοίτους του Κολλεγίου, οι οποίοι με την παρουσία τους στήριξαν το έργο του Συλλόγου που είναι η ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών για τα αριστούχα παιδιά, ώστε να βιώσουν την μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία του Ανατόλια.

Μέλη του Συλλόγου Φίλων Ανατόλια

Επίσημη προσκεκλημένη ομιλήτρια ήταν η Άννα Διαμαντοπούλου, την οποία όλοι παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού μίλησε για την 4η βιομηχανική επανάσταση την οποία βιώνουμε και τη θέση της Ελλάδας σε αυτήν. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις θεμελιώδεις αλλαγές που αυτή επιφέρει στη δημοκρατία, την κοινωνία και την οικονομία και πώς επηρεάζει τη θέση του ανθρώπου στη νέα εποχή με συνέπεια την αλλαγή και στις απαιτήσεις της εκπαίδευσης.

Μέλη του Συλλόγου Φίλων Ανατόλια

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως