Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου

Ένα χριστουγεννιάτικο Bazaar γεμάτο αγάπη, στα πλαίσια των επερχόμενων εορτών, διοργανώνει το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου.

Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021, το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου μας καλεί να παρευρεθούμε σε ένα ξεχωριστό εορταστικό bazaar στο All Day Restaurant Canteen, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του, στηρίζοντας τα παιδιά που χρειάζονται προστασία.

Το Bazaar αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για να πραγματοποιήσετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας. Στο εορταστικό Bazaar θα βρείτε πρωτότυπες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους σας, ξεχωριστά στολίδια και πολλά λαχταριστά γλυκίσματα, σε προσιτές τιμές.

Λίγα λόγια για τα Παιδικά Χωριά SOS:

Με εκτενή δράση σε 136 χώρες και 70 χρόνια εμπειρίας σε προγράμματα πρόληψης, οικογενειακής φροντίδας εναλλακτικού τύπου και υποστηριζόμενης ανεξάρτητης διαβίωσης, τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ηγετικός φορέας προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών παγκοσμίως, με έμφαση στα παιδιά που έχουν χάσει ή κινδυνεύουν να χάσουν την οικογένειά τους. Στην Ελλάδα, τα Παιδικά Χωριά SOS ιδρύθηκαν το 1975.
Έχοντας ως στόχο κάθε παιδί να μεγαλώνει σε μια οικογένεια υλοποιούν προγράμματα και δράσεις σε τρεις άξονες: (α) Ενδυνάμωση Οικογένειας, με 10 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και 6 Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης σε όλη την Ελλάδα και στόχο την αποκατάσταση των δυσλειτουργιών στο εσωτερικό της οικογένειας και την αποτροπή του κινδύνου απομάκρυνσης των παιδιών από το πλαίσιό της, (β) Προώθηση της Αναδοχής, σε συνεργασία με 5 Περιφέρειες στην Ελλάδα, και (γ) Εναλλακτική Φροντίδα με 4 Παιδικά Χωριά SOS, 2 Στέγες Νέων και τον Ξενώνα Βρεφών SOS για παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να μεγαλώσουν με τη βιολογική οικογένειά τους. Η Διεθνής Ένωση των Παιδικών Χωριών SOS είναι σταθερός συνομιλητής και εταίρος, σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και κράτη μέλη της, όσο και σε διεθνείς πρωτοβουλίες και συνεργασίες όπως η καμπάνια Opening Doors for Europe.

► Info

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου

Ημερομηνία: 08/12/21 στις 11:00-19:00

All Day Bar Restaurant Canteen, Θεσσαλονίκη

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως