{ Τελευταία νέα }

Δ. Αμπελοκήπων - Μενεμένης: Σύσκεψη για νέα μέτρα όπως απολύμανση, rapid test, τηλεργασία

ενόψει των νέων μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού που τίθενται σε εφαρμογή από το πρωί της Παρασκευής 23/10.


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Δ. Αμπελοκήπων - Μενεμένης: Σύσκεψη για νέα μέτρα όπως απολύμανση, rapid test, τηλεργασίαΕυρεία σύσκεψη σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης ενόψει των νέων μέτρων που τίθενται σε εφαρμογή από το πρωί της Παρασκευής 23/10.

Παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου και του Αντιδημάρχου Διοίκησης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού Εμμανουήλ Ιωαννίδη πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη των προϊστάμενων όλων των διευθύνσεων και όλων των τμημάτων του Δήμου. Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η ενημέρωση/ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου ενόψει των νέων μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού που τίθενται σε εφαρμογή από το πρωί της Παρασκευής 23/10.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε ενημέρωση από τον ιατρό εργασίας του Δήμου σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης κρουσμάτων σε χώρους εργασίας ενώ αποφασίσθηκε να γίνει η αγορά rapid test για όλο το προσωπικό του δήμου και να συνεχισθεί το πρόγραμμα εκπαίδευσης των νοσοκόμων του δήμου για αντιμετώπιση κρουσμάτων κορονοϊού σε χώρους εργασίας.

Παράλληλα συζητήθηκε η προοπτική επανάληψης της εφαρμογής του μέτρου της τηλεργασίας ή εκ περιτροπής εργασίας όπου και όποτε χρειαστεί για υπαλλήλους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή θα πρέπει να απουσιάσουν για οικογενειακούς λόγους.

Κύριο μέλημα είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών να συνεχίσει να γίνεται απρόσκοπτα λαμβάνοντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού (πιθανή εφαρμογή του μέτρου του ραντεβού σε υπηρεσίες που έρχονται σε άμεση επαφή με τους πολίτες όπως τα ΚΕΠ, Κοινωνικές Υπηρεσίες, Οικονομικές Υπηρεσίες και το ταμείο του Δήμου, το Γραφείο Ανέργων κλπ.).

Τέλος αποφασίστηκε η άμεση απολύμανση όλων των δημοτικών κτηρίων.


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ