Το Χαμόγελο του Παιδιού

Δ. Κορδελιού-Ευόσμου: 233 παιδιά εξετάσθηκαν δωρεάν

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της Εβδομαδιαίας εκστρατείας των Δωρεάν Προληπτικών Ιατρικών Εξετάσεων για Παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εκδόθηκε το ενημερωτικό δελτίο σύμφωνα με το οποίο κατά την διάρκεια μίας εβδομάδας (28.3.2022 έως 1.4.2022) επισκέφθηκαν την κινητή μονάδα του «Χαμόγελο του Παιδιού» συνολικά 233 παιδιά εκ των οποίων τα 112 εξετάσθηκαν από Παιδίατρο και τα 121 από ΩΡΛ.

Σύμφωνα με τα στελέχη του Οργανισμού η δράση θεωρείται εξαιρετικά επιτυχημένη και θα επαναληφθεί με περισσότερες ειδικότητες και περισσότερες ημέρες.

Ο Δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας και Πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΕ κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή, ευχαριστούν την 3η Υγειονομική Περιφέρεια, την Κοινότητα Ευόσμου και τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, για την άριστη συνεργασία καθ όλη την διάρκεια της εκστρατείας των προληπτικών εξετάσεων στο Δήμο μας και συγχαίρουν ονομαστικά τους γιατρούς οι οποίοι με την παροχή των υπηρεσιών τους, έστειλαν προς όλους τα πολυδιάστατα και πολλαπλασιαστικά μηνύματα της εθελοντικής ιατρικής κοινωνικής ευθύνης, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς, στηρίζοντας το πιο ευαίσθητο κι ελπιδοφόρο κομμάτι του πληθυσμού μας, που είναι τα παιδιά μας.

May be an image of 4 people, people standing and outdoors

Πελτέκης Γεώργιος ΩΡΛ
Λαζαρίδης Νικόλαος ΩΡΛ
Xουρίδης Παντελής ΩΡΛ
Παπαπέτρου Χαρίκλεια Παιδίατρος
Καλού Χριστίνα Παιδίατρος
Μπαλάκου Ελένη Παιδίατρος
Κάντζιου Κατερίνα Παιδίατρος
Παπαδόπουλος Ιωάννης Παιδίατρος
Αγαθαγγέλου Φωτεινή Παιδίατρος

Υπενθυμίζεται ότι η Δράση διοργανώθηκε από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με την 3η Υγειονομική Περιφέρεια, τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας, την Κοινότητα Ευόσμου, τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και υλοποιήθηκε με την αρωγή του ΟΠΑΠ.

Διαβάστε επίσης:

Αυξημένος ο κίνδυνος σοβαρών θρομβώσεων έως έξι μήνες μετά από λοίμωξη Covid-19, σύμφωνα με μελέτη

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως