Δημήτρης Κούβελας

Δ. Κούβελας: «Με αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ, η Ελλάδα προχωρά πιο γρήγορα και τολμηρά μπροστά»

Συνεχείς είναι οι επαφές που έχει ο Δημήτρης Κούβελας με τους πολίτες, με τους οποίους συζητά για την κρισιμότητα των εκλογών, της 25ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, οι πολίτες, όπως αποδεικνύεται και από το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου, γυρνάνε την πλάτη στο λαϊκισμό, τα fake news και την τοξικότητα και επιβραβεύουν τη σκληρή δουλειά και την ειλικρίνεια που χαρακτηρίζει το λόγο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Δημήτρης Κούβελας επισημαίνει ότι «στις 25 Ιουνίου έχουμε νέες εκλογές κι όλα αρχίζουν από το μηδέν. Οι κάλπες είναι άδειες και πρέπει να γεμίσουν και πάλι με μπλε ψηφοδέλτια προκειμένου η Ελλάδα να συνεχίσει να προχωρά σταθερά, τολμηρά, μπροστά! Η ευθύνη που μας εμπιστεύονται οι πολίτες μεγαλώνει, όσο ανεβαίνει το ποσοστό της ΝΔ».

Όπως χαρακτηριστικά λέει, στις επισκέψεις του σε όλες τις γωνιές της Θεσσαλονίκης, η Ελλάδα του 2019 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2023. Υπάρχει στιβαρή κυβέρνηση που θα κάνει ακόμη πιο τολμηρά βήματα και αλλαγές σε όλους τους τομείς, διότι αυτό ζητούν οι πολίτες.

«Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί για καλύτερη δημόσια υγεία, για μια σύγχρονη παιδεία, για περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες δουλειές για τους νέους, για περαιτέρω αυξήσεις στους μισθούς, για λιγότερες κοινωνικές ανισότητες», τονίζει και συμπληρώνει ότι ο ίδιος θα συνδράμει με όλες τις δυνάμεις του ώστε η Θεσσαλονίκη να καταστεί «πρωταγωνίστρια» της νέας εποχής και τα έργα που έχουν ήδη ξεκινήσει στην πόλη να «τρέξουν» με ταχύτητες Αθήνας.


Θεσσαλονίκη 2 Ιουνίου 2023

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως