Δ. Νεάπολης-Συκεών: Webinar για την σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού

Διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) με αντικείμενο την ορθή συμπλήρωση του μηχανογραφικού έχει προγραμματίσει για τις 11 το πρωί του Σαββάτου 24 Ιουνίου ο δήμος Νεάπολης-Συκεών.

Το webinar που θα γίνει μέσω της πλατφόρμας zoom με θέμα «Σωστή συμπλήρωση μηχανογραφικού» συνδιοργανώνουν οι αντιδημαρχίες Κοινωνικής Πολιτικής, Διοικητικών, ΚΕΠ και Παιδείας μαζί με την Career Gate που έχει την επιστημονική ευθύνη του Δημοτικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού Νεάπολης-Συκεών. Κεντρικός εισηγητής θα είναι ο υπεύθυνος της Career Gate Θανάσης Λέλες.

O δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης αναφερόμενος στην πρωτοβουλία των δύο αντιδημαρχιών επισημαίνει ότι εντάσσεται στον γενικότερο προγραμματισμό του δήμου για τη στήριξη των νέων στην επιλογή επαγγέλματος. Έχουμε αποδείξει πόσο νοιαζόμαστε γι’ αυτό με τη λειτουργία στο δήμο μας του πρώτου Δημοτικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού μέσω του οποίου ήδη εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες του δήμου μας βρίσκουν δωρεάν την σωστή επαγγελματική τους κατεύθυνση.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ιωάννα Αλεξιάδου υπογραμμίζει τη σημασία ανάλογων πρωτοβουλιών για τη στήριξη της οικογένειας αφού και ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους μαθητές των σχολείων του δήμου Νεάπολης-Συκεών μέσω του Δημοτικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της Career Gate.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Διοικητικών ΚΕΠ και Παιδείας Μιχάλης Βουλγαρίδης αναφέρεται στη συνεισφορά της σωστής επιλογής επαγγέλματος σε μία ευτυχισμένη ενήλικη ζωή.

Το πρόγραμμα του webinar

Έναρξη-χαιρετισμοί

Σίμος Θ. Δανιηλίδης, δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών
Ιωάννα Αλεξιάδου, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής
Μιχάλης Βουλγαρίδης, αντιδήμαρχος Διοικητικών, ΚΕΠ και Παιδείας

► Info

Μέσω της πλατφόρμας zoom το Σάββατο 24/6

Στις 11 το πρωί

Meeting ID: 257 422 8735

Passcode: 123456


 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως