Δ. Ωραιοκάστρου: Εκδήλωση για τις επιπτώσεις της άνοιας στην ψυχική υγεία των ασθενών και των περιθαλπόντων

Δ. Ωραιοκάστρου: Εκδήλωση για τις επιπτώσεις της άνοιας στην ψυχική υγεία των ασθενών και των περιθαλπόντων


Εκδήλωση με θέμα: «Οι επιπτώσεις της άνοιας στην ψυχική υγεία των ασθενών και των περιθαλπόντων» διοργανώνει το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του Συμβουλευτικού Σταθμού για την Άνοια, τον οποίο η Διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου ίδρυσε το 2020, καθώς επίσης και όσων πολιτών ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν για θέματα σχετικά με την άνοια, την πρόληψη και την αντιμετώπισή της.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023, από τις 18.00 ως τις 19.30, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου (Δημαρχείο Ωραιοκάστρου, Κομνηνών 76).

Θα μιλήσουν η η Νικολίνα Καψάλη, Ψυχολόγος – Συμβουλευτική και Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, ΜSc, PhD(c) και η Μαρία Εγκιαζάροβα, Ψυχολόγος – Συστημική και Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια.

Print

► Info

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023
Διάρκεια: 18.00 ως τις 19.30
Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου
Δημαρχείο Ωραιοκάστρου
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Φωτογραφία από το Pixabay


  • Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής

  • Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως