66ο Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καρδιοχειρουργικής-Αγγειοχειρουργικής

Δ. Ωραιοκάστρου: Ημερίδα για το «Digital Marketing και τη σημασία του για τον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο»

ΔΩΟ Δήμος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με την εταιρία «Not The Same», διοργανώνει την Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023, ημερίδα με θέμα «Digital Marketing και η σημασία του για τον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο».

«Σκοπός της ημερίδας είναι να παρουσιαστούν στους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Ωραιοκάστρου τα βασικά στοιχεία και οι έννοιες του Digital Marketing, καθώς και πρακτικές πληροφορίες, συμβουλές και παραδείγματα από τον ψηφιακό επιχειρηματικό κόσμο», αναφέρει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Ψηφιακής Πολιτικής και Νέας Γενιάς, Δαμιανός Ιωσηφίδης.

Η ημερίδα θα παρέχει την ευκαιρία στους επιχειρηματίες και στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν βασικές γνώσεις για το Digital Marketing, να κατανοήσουν τη σημασία της παρουσίας τους στο διαδίκτυο και να εξοικειωθούν με τις τεχνικές και τα εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν για να προωθήσουν την επιχείρησή τους.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν είναι:

Στρατηγική & Marketing
Το Internet σήμερα
Websites & e-Commerce
Social Media
Social Media Ads
Search Engine Optimization (SEO) & Search Engine Marketing (SEM)
Google Ads
E-mail Marketing
Analytics & Reporting
Ομιλητές θα είναι οι Ευθύμιος Τζεχερίδης – CEO/Head of Marketing, Ζωή Βέργου – Creative Director & Social Media Manager, Ελεάνα Δαλαγδή – Digital Marketing Director, Άννα Πλιάτσιου – Digital Marketer, Μάνια Τσιγαρίδα – Digital Marketing Director.

Η «Not The Same» είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ και έχει εκτεταμένη εμπειρία στην παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων και ενημερωτικών εκδηλώσεων σε επιχειρηματίες και επαγγελματίες. Τα στελέχη της συμμετέχουν με επιτυχία στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Google «Grow with Google» εδώ και τρία χρόνια ως κύριοι εισηγητές.

► Info

«Digital Marketing και η σημασία του για τον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο»
Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023, στις 18.00, στο Πνευματικό Κέντρο Νεοχωρούδας
Ελεύθερη είσοδος για το κοινό

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως