Δ. Παύλου Μελά: Διαγωνισμός καλύτερης καλοκαιρινής βιτρίνας - Τα έπαθλα των νικητών

Διαγωνισμό ανάδειξης της καλύτερης βιτρίνας για το καλοκαίρι του 2021 «τρέχει» ο δήμος Παύλου Μελά και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής με τη σύμπραξη της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Ηλιούπολης και τα καταστήματα Ευκαρπίας, Πολίχνης και Σταυρούπολης.

Μετά από μήνες, τα καταστήματα άνοιξαν και πάλι τις πόρτες τους! Ευκαιρία λοιπόν να δώσουμε αυτό το καλοκαίρι όλοι μαζί το στίγμα της επανεκκίνησης της αγοράς με τον πιο όμορφο τρόπο.

-Να προβάλουμε τις επιχειρήσεις του δήμου μας.
-Να ομορφύνουμε την αγορά μας.
-Να δώσουμε μια νότα χαράς και αισιοδοξίας.

Είστε έτοιμοι να συμμετέχετε;

Ο τρόπος συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι απλός!

1.στολίζετε το κατάστημά σας

2.βγάζετε την πιο τέλεια φωτογραφία

3.τη στέλνετε στο mail ergasymv@pavlosmelas.gr έως 4 Ιουλίου 2021

4.τον Ιούλιο αναρτώνται στο facebook του δήμου οι φωτογραφίες, και όλο το μήνα τα like πέφτουν βροχή!!!

5. ΝΙΚΗΤΗΣ, όποιος κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού συγκεντρώσει τα περισσότερα like.

1oς ΝΙΚΗΤΗΣ για κάθε μία δημοτική ενότητα: έπαθλο 100 ευρώ!

2η και 3η θέση σε κάθε δημοτική ενότητα: δώρα ιδιαίτερα και κλασικά, εμπνευσμένα και πρακτικά.

Ο διαγωνισμός αρχίζει την Τρίτη 22 Ιουνίου και λήγει την Κυριακή 4 Ιουλίου και ώρα 23:59.

Σε όλο το παραπάνω διάστημα τα καταστήματα μπορούν να στέλνουν τις φωτογραφίες τους και την Τρίτη 6 Ιουλίου θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) του δήμου Παύλου Μελά, όπου οι πολίτες θα μπορούν κάνοντας like να επιλέξουν την ωραιότερη βιτρίνα, έως και το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021 στις 23:59. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας και ώρας δεν θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνισμό, όπως και δεν θα προσμετρηθεί κανένα επόμενο like. Δεν θα υπολογισθούν στην καταμέτρηση επιλογές, όπως θλιμμένη ή θυμωμένη φατσούλα, ενώ αρνητικά ή προσβλητικά σχόλια για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, θα διαγράφονται.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν μετά το τέλος του διαγωνισμού. Νικητής σε κάθε δημοτική ενότητα θα ανακηρυχθεί όποιος συγκεντρώσει τα περισσότερα like και θα βραβευτεί με το έπαθλο των 100 ευρώ. Όσοι βρεθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση στην κάθε δημοτική ενότητα θα λάβουν επαίνους διάκρισης και συμβολικά δώρα. Συνολικά θα βραβευτούν 9 συμμετέχοντες, οι τρεις πρώτοι σε κάθε δημοτική ενότητα.

Ευελπιστούμε στη θετική ανταπόκρισή σας στην παραπάνω πρωτοβουλία, έχοντας πάντα ως κύριο στόχο της δράσης την ενίσχυση της τοπικής αγοράς του Δήμου, η οποία επλήγη έντονα το περασμένο διάστημα λόγω της πανδημίας. Μέσω του διαγωνισμού, επιδιώκεται η προβολή των επιχειρήσεων και τη στήριξη των επαγγελματιών και των καταστημάτων τα οποία δραστηριοποιούντα στο δήμο και, ώστε ο Δήμος να σταθεί αρωγός στο πλαίσιο της επανεκκίνησης της επαγγελματικής δραστηριότητας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση αναφορικά με τη διαδικασία και τους όρους συμμετοχής στα στοιχεία επικοινωνίας που αναγράφονται παρακάτω.

Είναι ο καιρός να απολαύσουμε το «μαζί» και να το κάνουμε μια μικρή γιορτή. Είναι καιρός να διεκδικήσουμε την αισιοδοξία και να τη φέρουμε στην καθημερινότητά μας.

Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Παύλου Μελά
Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής
Γραφείο Εργασιακής Συμβουλευτικής
Τηλέφωνο: 2313 302 363
email: ergasymv@pavlosmelas.gr

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως