ΚΕΠ Τριανδρίας

Δ. Θεσσαλονίκης: Σε νέο χώρο το ΚΕΠ Τριανδρίας από τη Δευτέρα 16/5 (ΦΩΤΟ)

Σε νέο χώρο και σε σημείο κεντρικό με άμεση και άνετη πρόσβαση για τους πολίτες θα λειτουργεί από τη Δευτέρα 16 Μαΐου το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας.

Το ΚΕΠ θα λειτουργεί πλέον στο ισόγειο του παλιού δημαρχείου της Τριανδρίας, στην οδό Ελευθερίας 24, αντί του κτιρίου της οδού Σ. Μουστακλή 1, όπου στεγαζόταν μέχρι πρότινος.

Οι προετοιμασίες για την παράδοση του νέου χώρου όπου θα λειτουργήσει το ΚΕΠ Τριανδρίας είναι πυρετώδεις. Νωρίτερα σήμερα (13/5) τον χώρο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, για να επιθεωρήσει την πρόοδο των εργασιών.

Η διευκόλυνση των πολιτών και η βελτίωση της εξυπηρέτησής τους αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή. Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι μεταφέρθηκε σε νέο κτίριο το ΚΕΠ της Τούμπας, ώστε οι κάτοικοι της περιοχής να εξυπηρετούνται καλύτερα, ενώ είχε προηγηθεί η οριστική επίλυση του ζητήματος της στέγασης του ΚΕΠ της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας με τη λειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών της οδού Λαγκαδά.

Διαβάστε επίσης:

ΟΑΣΘ: Δύο επιπλέον λεωφορεία στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως