Δασκάλα σε παιδικό σταθμό βασανίζει τα «κακά» παιδάκια

Μια εξοργιστική και αποτρόπαια παιδαγωγική μέθοδο φαίνεται να διάλεξαν «παιδαγωγοί» σε παιδικό σταθμό του Μισισιπί.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο φαίνονται δασκάλες σε παιδικό σταθμό του Μισισίπι να χρησιμοποιούν μια μάσκα τρόμου για να βασανίζουν τα παιδιά που δεν καθόταν όσο φρόνιμα θα ήθελαν.

Τα «κακά» παιδιά τρομοκρατούνται και κλαίνε ουρλιάζοντας με αναφιλητά. Ένας παιδικός σταθμός χωρίς χαρούμενες παιδικές φωνούλες, χαμόγελα και τραγούδια.

Ένα από τα βίντεο που κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο δείχνει έναν εργαζόμενο παιδικού σταθμού να λέει στη γυναίκα με τη μάσκα να αποφύγει ορισμένα νήπια που ήταν «καλά», λέγοντας «μην τα πιάσετε».

Το βίντεο δείχνει τη γυναίκα να γέρνει σε ένα παιδί που ήταν «κακό» και να ρωτάει «είσαι κακός; Πρέπει να σε πάω έξω;». Το παιδί, φανερά αναστατωμένο και προσπαθώντας να κρύψει το πρόσωπό του από τη γυναίκα με τη μάσκα, φωνάζει «όχι» και κουνάει το κεφάλι του.


Παρά την απάντησή του, η γυναίκα συνεχίζει να ουρλιάζει στο πρόσωπο του αγοριού πριν φωνάξει «καλύτερα να είσαι καλός».

Στη συνέχεια, η εργαζόμενη στον παιδικό σταθμό αλλάζει τάξη καθώς τα παιδιά στην πρώτη αίθουσα συνεχίζουν να κλαίνε, λέγοντας στη δεύτερη ομάδα «καλύτερα να είσαι έτοιμος».

Τουλάχιστον τρία παιδιά διακρίνονται στη συνέχεια να προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από μία βιβλιοθήκη καθώς η γυναίκα χτυπά με οργή την πόρτα.


Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Διδάκτωρ στο ΑΠΘ ο 39χρονος που ποδοπάτησε το γατάκι