Ο Μανος Δασκαλάκης και η κόρη του

Δασκαλάκης: «Δεν υπήρχε έρωτας, θα παραδώσω απειλητικό μήνυμα της στις αρχές»

Τα φώτα της επικαιρότητας εξακολουθούν να είναι στραμμένα πάνω στην πολύκροτη υπόθεση με τα τρία παιδιά της Πάτρας και την έρευνα για τον θάνατο τους

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», τα πρώτα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια φαίνεται ότι δείχνουν αναζητήσεις της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου για επικίνδυνες φαρμακευτικές ουσίες, λίγες ημέρες πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας. Παράλληλα εντοπίστηκαν ειδοποιήσεις της Google με ομοειδή προϊόντα της κεταμίνης. Επιπλέον παρόμοιες αναζητήσεις από την κατηγορούμενη, εντοπίζονται και στο κινητό της τηλέφωνο.

Μάνος Δασκαλάκης

«Οι γιατροί ζήτησαν να δει τη Ρούλα ένας ψυχίατρος. Πήγες εσύ και είπες “πάτε να βγάλετε την γυναίκα μου τρελή”;» ρώτησε η δημοσιογράφος τον πατέρα των τριών κοριτσιών

«Εμένα δεν μου πέρασε τίποτα από το μυαλό τότε και συνεχίσαμε τη ζωή μας μετά τα νοσοκομεία. Μιας και οι γιατροί το είχαν πάρει όλοι χαμπάρι, γιατί τώρα πάμε να βγάλουμε όλοι τις ουρές μας απ’ έξω, τότε τι κάνανε;»

Ταυτόχρονα ο Δασκαλάκης εξακολουθεί να επιμένει πως δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό για τη μητέρα των παιδιών του τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

«Αν αναρωτιόμουν, θα τα είχα αφήσει έτσι; Θα την στήριζα μέχρι τέλους; Εγώ επικοινωνούσα με τους αρμόδιους γιατρούς για να μάθω εάν το πρόβλημα είναι γονιδιακό, όπως μου έλεγε η Ρούλα, αλλά δεν τους έβρισκα στο τηλέφωνο. Η ίδια μου μετέφερε ότι υπάρχουν περαιτέρω εξετάσεις, που καθυστερούν.»

Για τον θάνατο της Ίριδας

«Τα έχασα τελείως, έπεσα κάτω, δεν μπορούσαν να με κρατήσουν τα πόδια μου και η Ρούλα σπάραζε. Έκλαιγε ασταμάτητα.»

«Είπα σ’ έναν φίλο μου ότι δεν αισθάνομαι καλά, ότι θέλω τη βοήθειά του. Να πάω σε έναν γιατρό, δε νιώθω καλά γιατί χάνω τον έλεγχο, είχα πολλά νεύρα. Η Ρούλα όταν την έπαιρνα τηλέφωνο, έκλαιγε συνέχεια.»

Ο σύζυγος της κατηγορούμενης επισήμανε πως το ηχητικό, απειλητικό μήνυμα που έχει στη διάθεσή του και φαίνεται πως «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου θα δοθεί στη Δικαιοσύνη.

«Ναι, αν χρειαστεί θα δοθεί στη Δικαιοσύνη. Σε αυτό το μήνυμα μιλάει απειλητικά για εμένα, όχι για τα παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Τζωρτζίνα

Ο Δασκαλάκης αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη σχέση που είχε με τη μεγαλύτερη κόρη του:

 Δασκαλάκης – «Η Τζωρτζίνα ήταν πανέξυπνη, ένα παιδί που δεν μπορώ να το περιγράψω. Από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε ήταν προσκολλημένη πάνω μου»,

Δημοσιογράφος – «Μήπως αυτό δεν άρεσε στη μητέρα της και ήθελε να το χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή εναντίον σου;»

Δασκαλάκης – «Δεν ξέρω»… «Η Τζωρτζίνα ήταν 8 χρονών και εάν ήταν απόπειρα ασφυξίας ή το οτιδήποτε, θα μπορούσε να αντιδράσει. Δεν μπορώ να διανοηθώ το τι έχει γίνει εκείνη την ημέρα.»

H Κεταμίνη

Σε ότι αφορά την ουσία κεταμίνη, που προκάλεσε το θάνατο του 9χρονου κοριτσιού, αλλά και τον τρόπο προμήθειάς της, ξεκαθάρισε πως αυτός και ο πατέρας του δε θα μπορούσαν να έχουν καμία σχέση.

«Δεν μπορεί να μας περάσει από το μυαλό για το πώς την προμηθεύτηκε. Θα ψαχτούν όλα από τους αρμόδιους για τα όσα λέγονται για τη φαρμακαποθήκη, που εργάζεται ο πατέρας μου. Κανείς από την οικογένεια της Ρούλας δεν ανήκει στον χώρο των τοξικομανών, οπότε δε θα μπορούσε να την έχει αποκτήσει από εκεί.»

«Έρωτας» δεν υπήρξε ποτέ 

«Από την Τζωρτζίνα και μετά αποφασίζουμε να είμαστε μαζί για το παιδί και να δώσουμε τα πάντα για εκείνη. Θέλαμε να ζει μία φυσιολογική ζωή σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα. Που να μου περάσει από το μυαλό ότι γίνονταν τέτοια πράγματα. Αγγελική δεν είναι εύκολο.»

Αποκαλύψεις από την κοπέλα που φρόντιζε τη σπιτονοικοκυρά της Πισπιρίγκου

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως