{ Τελευταία νέα }

ΔΕΗ: Ολοήμερη λειτουργία τριών καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά ραντεβού

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

ΔΕΗ: Ολοήμερη λειτουργία τριών καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά ραντεβούΟι πελάτες για να γλυτώσουν την αναμονή μπορούν να κλείσουν το ραντεβού από την ιστοσελίδα της ΔΕΗ www.dei.gr ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 11770

Τρία κεντρικά καταστήματα της ΔΕΗ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ξεκινήσαν την  ολοήμερη λειτουργία (7:30π.μ. έως τις 20:00μ.μ.).

- Αθήνας (Αριστείδου 5-7),
- Ομόνοιας (Αγίου Κωνσταντίνου 11)
- Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 136)
 
Παράλληλα, η ΔΕΗ εγκαινίασε από τη Δευτέρα την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού και Τηλεφωνικού Ραντεβού για τα παραπάνω καταστήματα, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να εξυπηρετηθούν στον χρόνο και τον χώρο που επιθυμούν, χωρίς αναμονή.
 
Οι πελάτες μπορούν να κλείσουν το ραντεβού από την ιστοσελίδα της ΔΕΗ www.dei.gr ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 11770.
 
Και αυτή η υπηρεσία παρέχεται πιλοτικά στα τρία κεντρικά καταστήματα Αθήνας, Ομόνοιας και Κεντρικής Θεσσαλονίκης και ήδη στις πρώτες δύο ημέρες λειτουργίας της υπάρχει αυξημένη ζήτηση από τους πελάτες.
 
Τέλος, στις υπηρεσίες προς τους καταναλωτές περιλαμβάνεται και η εφαρμογή της νέας «Αυτόματης Ψηφιακής Βοηθού της ΔΕΗ», η οποία παρέχεται:
 
-μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ www.dei.gr,
- μέσω της σελίδας της ΔΕΗ στο Facebook, @DEHGreece
- μέσω της εφαρμογής messenger στο ΔΕΗ Chatbot
 
Η Αυτόματη Ψηφιακή Βοηθός της ΔΕΗ απαντά άμεσα στις ερωτήσεις των πελατών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ΔΕΗ όλο το 24ωρο. Μέσα στις πρώτες δύο ημέρες λειτουργίας της έχει ήδη απαντήσει σε περισσότερα από 2.300 μηνύματα πελατών.
 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ