Δειγματική διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας, στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης

Δειγματική διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας, στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης

Στις 30 Μαῒου  2018 η ΓΣΘ θα πραγματοποιήσει για δεύτερη χρονιά μια  δειγματική διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας για μαθητές που φοιτούν σε ελληνικά δημοτικά στις τάξεις Γ, Δ και Ε.  Οι μαθητές θα κατανεμηθούν σε ολιγομελείς ομάδες, ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των γνώσεών τους στη γερμανική γλώσσα. 
 
Σκοπός του μαθήματος αυτού είναι να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με το περιβάλλον και τους ανθρώπους της ΓΣΘ και να γνωρίσουν τις σύγχρονες μεθόδους διαδραστικής διδασκαλίας, οι οποίες χρησιμοποιούνται στα προπαρασκευαστικά μαθήματα γερμανικής γλώσσας. 
 
Το μάθημα απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται  για την εισαγωγή στο γυμνάσιο της ΓΣΘ. 
Οι επιτυχόντες μαθητές των φετινών προπαρασκευαστικών τμημάτων θα συμμετάσχουν ως βοηθοί στη διεξαγωγή του μαθήματος και θα μοιραστούν με τους ενδιαφερόμενους μαθητές τις εμπειρίες τους για τη σχολική χρονιά που πέρασαν στα προπαρασκευαστικά τμήματα.
 
Ταυτόχρονα οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της Σχολής.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στη δειγματική διδασκαλία μέχρι την Πέμπτη, 24.05.2018. Πληροφορίες και αιτήσεις στο www.dst.gr.
 
Ιnfo
Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης
9χλμ. Θεσσαλονίκης-Θέρμης, 55535 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας:  2310-475-900-2