Ελληνική Παρέλαση στην Νέα Υόρκη

Δείτε LIVE την ελληνική παρέλαση στη Νέα Υόρκη

Η παρέλαση της Ελληνικής Ημέρας Ανεξαρτησίας στην 5η Λεωφόρο στη Νέα Υόρκη πραγματοποιείται την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022.

Η ελληνική παρέλαση στη Νέα Υόρκη είναι η μεγαλύτερη παρέλαση εκτός Ελλάδας με δεκάδες χιλιάδες θεατές Ελληνικής και Φιλελληνικής καταγωγής. Η παρέλαση έχει αποδειχθεί μια θαυμάσια ευκαιρία να δείξουμε την πλούσια κληρονομιά και τον πολιτισμό μας στην αμερικανική κοινωνία.

Ο Ιδρυτής των Ελληνικών Ειδήσεων της Αμερικής, Πολ Κοτρώτσιος, είχε την ευκαιρία να συζητήσει αποκλειστικά με τον Ηλία Κάτσο, Συμπρόεδρο της παρέλασης, όπου μοιράστηκε λεπτομέρειες για την επερχόμενη παρέλαση.

Όπως ανέφερε ο κ. Κάτσος σε  συνέντευξή του στον κ. Κοτρώτσιο, ο ίδιος είχε την τιμή και τη χαρά να βοηθήσει, μαζί με τον Γιώργο Βενιζέλο, και τον Ιωάννη Κατσιματίδη που κλήθηκαν να προεδρεύσουν της Ομοσπονδίας Ελληνικών Εταιρειών της Νέας Υόρκης για την Ημέρα της Ελληνικής Παρέλασης της Ελληνικής Ανεξαρτησίας 2022 με τον Νικόλαο Βαρδή και τον Δημήτριο Καλαμάρα να υπηρετήσουν ως Συμπρόεδροι, και με τον Philip Christopher να είναι ο Πρόεδρος του Δείπνου Παρέλασης στις 4 Ιουνίου στο Hilton.

Η Παρέλαση της Ελληνικής Ημέρας Ανεξαρτησίας της Νέας Υόρκης είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη  παρέλαση στην ελληνική διασπορά. Ειδικά φέτος το περιμένουν με ενθουσιασμό τόσο η Ελληνοαμερικανική όσο και η ευρύτερη Φιλελληνική κοινότητα μετά από δύο χρόνια από την πανδημία του Covid.

Δείτε LIVE την παρέλαση:

Διαβάστε επίσης:

Νέος προκλητικός χάρτης της Τουρκίας με εντολή Ερντογάν- Το σχέδιο εισβολής τριών σταδίων

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως