«ΔΕΛΑΣΑΛ» Xριστουγεννιάτικο bazaar για τον Φάρο του κόσμου

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ». Φιλανθρωπικό bazaar για τη στήριξη του Κέντρου Προστασίας Ανηλίκων «Φάρος του κόσμου»

Χριστούγεννα 2022 Θεσσαλονίκη: Χειροποίητες δημιουργίες των μαθητών του Κολεγίου, γαστρονομικές λιχουδιές και χριστουγεννιάτικα στολίδια, προϊόντα από τον «Φάρο του κόσμου», παιχνίδια για τα παιδιά, εθελοντικές δράσεις και αιμοδοσία περιλαμβάνει το φετινό bazaar του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ».

«Το χωριό των αστεριών»

Τα έσοδα της φιλανθρωπικής εκδήλωσης, με τίτλο «Το χωριό των αστεριών», θα διατεθούν στο Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων «Φάρος του κόσμου».

Το Xριστουγεννιάτικο bazaar ανοίγει τις πύλες του την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022, από τις 10:00΄ το πρωί μέχρι τις 15:00΄ το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου, στα Πεύκα της Θεσσαλονίκης.

Την ίδια μέρα, θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία, από τις 10:00’ το πρωί μέχρι τις 13:00’ το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου – Λυκείου.

Με αφορμή τις γιορτινές ημέρες, οι μαθητές, καθώς και το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του «ΔΕΛΑΣΑΛ» θα υποδεχτούν τους προσκεκλημένους για διασκέδαση και ψυχαγωγία, αλλά κυρίως για να εκφράσουν όλοι μαζί την αγάπη, την αλληλεγγύη και τη στήριξή τους στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

► Info

Xριστουγεννιάτικο bazaar
Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022,
Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ
Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 15:00
(θα διατεθούν στο Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων «Φάρος του κόσμου»)

Πληροφορίες για το κοινό:
Κυρία Μαριάννα Πραβητιανού, υπεύθυνη της διοργάνωσης
Τηλέφωνο και ώρες επικοινωνίας: 2310.633333 (εσωτ.3), 08:00 – 15:00
_______________________________________
Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.