Δεν μπορούσε να κρατηθεί ο όχλος από τέσσερις αστυνομικούς υποστήριξε ο  πρόεδρος των αστυνομικών

Δεν μπορούσε να κρατηθεί ο όχλος από τέσσερις αστυνομικούς υποστήριξε ο πρόεδρος των αστυνομικών

Ο Πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων μιλώντας στο Θέμα 104,6.αναφέρθηκε στα γεγονότα της επίθεσης κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και σημείωσε ότι την ώρα της επίθεσης υπήρχε όχλος δεκάδων ατόμων στο σημείο, όγκος που δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί από 4 ένστολους αστυνομικούς.
 
Ο κ. Τσαϊρίδης είπε συγκεκριμένα «Όταν βλέπουμε να κάνουν συλλήψεις ολόκληρες διμοιρίες των ΜΑΤ και να δέχονται επιθέσεις; Τι θέλετε, όταν υπάρχει όχλος 100 ατόμων να προσπαθούν να συλλάβουν ένα άτομο για να γίνουν και αυτοί θύματα»;
«Μιλάμε για έναν όχλο δεκάδων ατόμων, μπορεί και 100. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτός ο όγκος δεν μπορεί να κρατηθεί με 4 ένστολους αστυνομικούς»
 
Πρόσθεσε στη συνέχεια ότι αυτό το γεγονός  «σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι λογική εικόνα. Αλλά αυτό είναι αποτέλεσμα της γενικότερης απαξίωσης». «Σέβεται κανείς τον Έλληνα αστυνομικό;» «Σκοπός ήταν να φύγει ο κ. Μπουτάρης από το χώρο».
 
Τέλος, στο ερώτημα γιατί η αστυνομία έχει μετατραπεί σε θεατή ο κύριος Τσαϊρίδης απάντησε ότι «η αστυνομία είναι θεατής γιατί χρησιμοποιείται ως κυματοθραύστης για τις μνημονιακές πολιτικές».