{ Τελευταία νέα }

Δεν θα πραγματοποιηθούν λιτανεία και εμποροπανήγυρη στη Νέα Μηχανιώνα

 

Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Δεν θα πραγματοποιηθούν λιτανεία και εμποροπανήγυρη στη Νέα Μηχανιώναο ιερός ναός της Παναγίας Φανερωμένης Νέας Μηχανιώνας θα μένει ανοιχτός από τις 13/8 έως τις 23/8 και από τις 06.30΄ έως τα μεσάνυχτα

Δεν θα πραγματοποιηθούν η λιτανεία και η εμποροπανήγυρη στη Νέα Μηχανιώνα για την Απόδοση της Κοίμησης της Θεοτόκου στις 23 Αυγούστου. Όπως ανακοίνωσαν, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής και ο μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, κ. Ιουστίνος, η σχετική απόφαση ελήφθη πριν από μέρες, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, πριν από την ανακοίνωση των σχετικών μέτρων.
 
«Τώρα, όμως, τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα μάς κινητοποίησαν ακόμη περισσότερο όλους, γι' αυτό οι αλλαγές που γίνονται έχουν στόχο να προφυλάξουν το μέγιστο δυνατό τους πολίτες, ενώ θα τους δίνεται η δυνατότητα να εκπληρώσουν τα θρησκευτικά καθήκοντά τους με περισσότερη ασφάλεια», σημείωσε ο κ. Τσαμασλής.
 
Ο κ. Ιουστίνος, από την πλευρά του, τόνισε τη σημασία της αξίας της ανθρώπινης ζωής και επισήμανε ότι προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού και να ικανοποιηθεί το θρησκευτικό αίσθημα των πιστών, ο ιερός ναός της Παναγίας Φανερωμένης Νέας Μηχανιώνας θα μένει ανοιχτός από τις 13/8 έως τις 23/8 και από τις 06.30΄ έως τα μεσάνυχτα για όποιον θέλει να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας. Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση λατρευτικές εκδηλώσεις.
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ