{ Εκπαίδευση }

Dervish in Progress : Σεμινάριο Στροβιλισμού με τον Ziya Azazi στο αβγό

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Dervish in Progress : Σεμινάριο Στροβιλισμού με τον Ziya Azazi στο αβγό

Χώρος: Το αβγό
Βαλαωρίτου 4, 54626, Θεσσαλονίκη
Δείτε τη διεύθυνση στον χάρτη
Ποιοι: Ziya Azazi

Ο παγκοσμίου φήμης χορευτής, χορογράφος και εμψυχωτής Ziya Azazi δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν τα όρια τους μέσω του στροβιλισμού, μίας πανάρχαιας πρακτικής με εντυπωσιακά αποτελέσματα τόσο στο ψυχοσυναισθηματικό κόσμο όσο και στην διεύρυνση της συνειδητότητας.Κύριος στόχος είναι να ισχυροποιηθεί η φυσική, ψυχική και διανοητική επίγνωση, μέσω του στροβιλισμού και των ασκήσεων που προηγούνται.

Dervish in Progress
Σεμινάριο Στροβιλισμού με τον Ziya Azazi
1, 2, 3 Mαρτίου 2019
Παρασκευή & Σάββατο 16:00 - 19:00
Κυριακή 12:00 - 16:00

Διάρκεια: 10 ώρες
Γλώσσα: Αγγλικά
Κόστος εισφοράς: 130 ευρώ

Αυστηρός αριθμός συμμετεχόντων μέχρι 17 άτομα
To Σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική Γλώσσα  
To αβγό του μουσικού χωριού // βαλαωρίτου 5 // 8ος όροφος // θεσσαλονίκη

Το σεμινάριο ειναι ανοικτό σε όλους όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή με την παρούσα τεχνική και αποτέλει ενα εκπληκτικό εργαλείο για χορευτές σύγχρονου και κλάσικού χορού, performance artists, μουσικούς, ακροβάτες και ηθοποιούς.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 
https://avgo.music-village.gr/gr/component/k2/item/274-dervish

Ο Ziya Azazi gεννήθηκε στην Αντιόχεια της Τουρκίας και σε μικρή ηλικία ξεκίνησε σπουδές στον σύγχρονο χορό. Το 1999 άρχισε να εξερευνά τον παραδοσιακό χορό των σούφι και χαρακτηρίστηκε ως «ο πιο εντυπωσιακός χορευτής της χρονιάς» από το περιοδικό Ballet International Magazine. Συνεργάστηκε με σημαντικά θέατρα όπως Λαϊκή Όπερα Βιέννης, Θέατρο Στουτγάρδης, Μεγάλο Θέατρο Γενεύης κ.ά. Έχει εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ και θεατρικές σκηνές παγκοσμίως, έχει βραβευθεί επανειλημμένα και έχει συνεργαστεί με πολλούς επώνυμους καλλιτέχνες, όπως Γιαν Φαμπρ, Σίβερτ Χόιεμ, Μερκάν Ντέντε, Song Of the Goat Theater    κα ως χορογράφος και σολίστ χορευτής. Η τεχνική και οι χορογραφίες του, πάντα βασισμένες και επηρεασμένες από τον παραδοσιακό χορό των Σούφι, έχουν χαρακτηριστεί παγκοσμίως ως αριστουργηματικές.    Τα τελευταία δώδεκα χρόνια ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, εκπαιδεύοντας ανθρώπους στην τεχνική του στροβιλισμού. Η συνεχής αναζήτησή του για νέες τάσεις εναλλακτικών χορογραφιών και η μελέτη του πάνω στον παραδοσιακό χορό των σούφι οδήγησε στη δημιουργία της σόλο παράστασης Dervish, που έχει παρουσιαστεί παγκοσμίως, προκαλώντας τον ενθουσιασμό του κοινού. Έχει διδάξει σε ακαδημαϊκό και μη ακαδημαϊκό πλαίσιο σε είκοσι χώρες.
        
To αβγό
Βαλαωρίτου 5, 8ος όροφος, 54626, Θεσσαλονίκη
www.music-village.gr/avgo

ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ
Διεθνής μουσική κοινότητα
www.music-village.gr
www.facebook.com/musicvillage

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___