Δέσποινα Χαραλαμπίδου για μετατάξεις ΣΥΡΙΖΑ: «Τίποτε δεν σας σώζει, τίποτε, έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα».

Δέσποινα Χαραλαμπίδου για μετατάξεις ΣΥΡΙΖΑ: «Τίποτε δεν σας σώζει, τίποτε, έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα».

Επίθεση στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τις μετατάξεις και τα ρουσφέτια, εξαπέλυσε η πρώην βουλευτής του κόμματος, Δέσποινα Χαραλαμπίδου.
Μάλιστα, σε μία από τις αναρτήσεις της η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη ΛΑΕ στις αυτοδιοικητικές εκλογές- αναφέρει ότι ενώ ήταν στη Βουλή, η αδελφή της έφυγε μετανάστρια στη Γερμανία προκειμένου να εργαστεί ως καθαρίστρια, ενώ δεν σκέφτηκε ποτέ να πάρει την κόρη της ως συνεργάτη.
 
 «Λοιπόν μάγκες: Έγινα βουλευτής τον Μάιο του 2012 και ενώ ήμουν βουλευτής, η μοναδική αδερφή που έχω, έφυγε τον Αύγουστο του 2012 μετανάστρια στην Γερμανία και δουλεύει με μερική απασχόληση σε νοσοκομείο ως καθαρίστρια. Η κόρη μου, όταν ήμουν βουλευτής, ήταν ήδη πτυχιούχος ΑΕΙ, με μεταπτυχιακό και ξένες γλώσσες, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ μα ποτέ να την πάρω ως συνεργάτη μου και δούλευε και συνεχίζει να δουλεύει σε φροντιστήριο μερικές ώρες την βδομάδα. Τίποτε δεν σας σώζει, τίποτε, έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα και εσύ Τασία αλλά και συ κυρ Θοδωρή».
 
 
 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως