{ Μουσική }

Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Παύλος Παυλίδης στον πολυχώρο WE (SOLD OUT!)

Χορηγός επικοινωνίας το cityportal.gr

Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Παύλος Παυλίδης στον πολυχώρο WE (SOLD OUT!)

Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Παύλος Παυλίδης έρχονται στον Πολυχώρο WE.
Δύο ξεχωριστές συναυλίες στην ίδια σκηνή, αλλά και απρόσμενες συμπράξεις και διασκευές!
Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου (SOLD OUT) και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, στις 20.00

- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-
Τα εισιτήρια και για τις δύο ημέρες Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Οκτωβρίου έχουν εξαντληθεί.
Οι συναυλίες είναι SOLD OUT και για τις δύο ημέρες. Δεν υπάρχουν πλέον εισιτήρια ούτε στο διαδίκτυο, ούτε στα σημεία προπώλησης στην Θεσσαλονίκη.
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον


Δύο κορυφαία ονόματα της ελληνικής ροκ σκηνής, με πολλά χιλιόμετρα live σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους και πολυπληθές, πιστό κοινό που τους ακολουθεί παντού και διαρκώς εμπλουτίζεται από «φανς» της νέας γενιάς.
Δύο εμβληματικές φιγούρες του εγχώριου ροκ γίγνεσθαι, ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Παύλος Παυλίδης κάνουν αυτό το φθινόπωρο το όνειρο όλων μας πραγματικότητα. Βγαίνουν μαζί στον δρόμο και ανεβαίνουν στο ίδιο stage σε 4 πόλεις προσκαλώντας μας «από γιορτή σε γιορτή».

Χρόνια το περιμέναμε και ήρθε η στιγμή να το ζήσουμε! Τους αγαπάμε και τους ακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια και στις προσωπικές τους πορείες.

Τον Γιάννη Αγγελάκα, που όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό μας χάρτη, δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος όπως ακριβώς και η μπάντα του, οι 100°C. Τα τελευταία χρόνια ταξιδεύει μαζί τους και παρέα πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν, σβήνουν.

Στις συναυλίες τους θα παρουσιάσουν τα "Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια", τον δίσκο που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και με τον οποίο ταξίδεψαν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης. Δίπλα όμως στα νέα τους τραγούδια θα υπάρχουν φυσικά επιλογές από όλη την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, από τις Τρύπες έως σήμερα.

Οι πιο αγαπημένες μελωδίες και οι πολυτραγουδισμένοι στίχοι του Παύλου Παυλίδη, λόγια και τραγούδια που έχουν γράψει την ιστορία τους στην ελληνική μουσική και έχουν χαραχθεί βαθιά μέσα μας αποτελούν το μοτίβο πάνω στο οποίο κεντάει κάθε συναυλία του. Ο Παύλος στο κέντρο και η παρέα του ολόγυρα, οι B-Movies να στήνουν live υψηλής έντασης. Αυθεντικές rock ?n? roll συναυλίες, με τραγούδια τόσο από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών όσο και από τα μεταγενέστερη πορεία του Παύλου, υπόσχονται και τώρα, στις τέσσερις συναντήσεις τους επί σκηνής με τον Γιάννη Αγγελάκα.

Η συνάντησή τους επί σκηνής είναι το γεγονός αυτού του φθινοπώρου. Όπως το λέει ο τίτλος της: Από γιορτή σε γιορτή. Υπόσχεση και πρόσκληση μαζί. Απρόσμενες διασκευές και απρόβλεπτες συμπράξεις. Κι όλοι μαζί μετά θα διηγούμαστε…ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί…

Μουσικοί
B-movies: Τόλης Δεληγιάννης στο μπάσο, Ορέστης Μπενέκας στα πλήκτρα, Δημήτρης Οικονόμου στα τύμπανα, Αλέκος Βουλγαράκης στην ηλεκτρική κιθάρα
Ηχοληψία:Παναγιώτης Ριζόπουλος

100°C: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, James Wylie στο σαξόφωνο.
Επιμέλεια ήχου:Γιώργος Ταχτσίδης

Παραγωγή: Novel Vox // Τηλ. 210 6452420 // www.novelvox.com.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 18/9 ΓΙΑ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 8/10
Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε οτι η συναυλία του Σαββάτου 7/10 είναι ήδη SOLD OUT. Έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια στον πολυχώρο WE τα οποία και θα διατίθενται μέχρι εξαντλήσεως. Λόγω αυξημένης ζήτησης προστίθεται η Κυριακή 8 Οκτωβρίου.
Τα εισιτήρια για τη συναυλία της Κυριακής είναι διαθέσιμα μέσω viva στο link και από αύριο και στα φυσικά σημεία στην πόλη. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον.!
Για περισσότερες πληροφορίες στο 2310284700.

ΑΠΟ ΓΙΟΡΤΗ ΣΕ ΓΙΟΡΤΗ
Γιάννης Αγγελάκας /  Παύλος Παυλίδης
Δύο ξεχωριστές συναυλίες στην ίδια σκηνή, αλλά και απρόσμενες συμπράξεις και διασκευές
Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου (SOLD OUT)
και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22:00
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00

Πολυχώρος Πολιτισμού WE
Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη
54636, Θεσσαλονίκη
Τηλ. ( 30) 2310 284 700

Τιμές Εισιτηρίων = SOLD OUT!
10 ευρώ (περιορισμένος αριθμός)
Προπώληση: 12 ευρώ
Ταμείο: 14 ευρώ

Σημεία Προπώλησης
viva.gr (ηλεκτρονική προπώληση)
Stereodisc Record Shop | Σάρωθρον | Rover Bar | Musicland Records | Πολυχώρος WE*
*Η ημερομηνία έναρξης προπώλησης στα φυσικά σημεία Τρίτη 22 Αυγούστου

Cityportal Team:

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal