{ Exhibitions }

H Terra Fyllida σας προσκαλεί στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης


H Terra Fyllida σας προσκαλεί στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

H Terra Fyllida Premium Mushroom Products έχει την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να σας προσκαλέσει στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, 9-17 Σεπτεμβρίου 2017, ένα από τα σημαντικότερα Εκθεσιακά γεγονότα της Ελλάδας με διεθνή ακτινοβολία, 9-17 Σεπτεμβρίου 2017, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
 
H Terra Fyllida θα φιλοξενηθεί στο Stand 15 του Δήμου Ν. Ζίχνης & Σπηλαίου Αλιστράτης στο περίπτερο 12 του Επιμελητηρίου Σερρών. Θα είμαστε εκεί, για να ξεκινήσουμε μαζί, ένα γαστρονομικό ταξίδι στη μεσογειακή διατροφή, αναδεικνύοντας την υψηλή διατροφική αξία των μανιταριών, με αγνά φρέσκα υλικά και σταθερή ποιότητα, ένα ταξίδι γεύσης με ελληνικά προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά στο χέρι, χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα, χωρίς χημικές ή χρωστικές ουσίες, χωρίς ενισχυτικά γεύσης, χωρίς τεχνητές αρωματικές ύλες.
 
Η παρουσία σας  θα ήταν μεγάλη τιμή για εμάς, έχοντας έτσι την ευκαιρία να σας γνωρίσουμε από κοντά, να ανταλλάξουμε απόψεις και να σας παρουσιάσουμε τα καινοτόμα προϊόντα μας από μανιτάρια πλευρώτους με gourmet χαρακτήρα και ιδιαίτερες γεύσεις, προσιτά σε κάθε έναν που επιθυμεί να δοκιμάσει κάτι νέο, διαφορετικό, εκλεκτό!
 
Σας περιμένουμε Περίπτερο 12 / Stand 15 για να ταξιδέψουμε μαζί σε πρωτόγνωρους ξεχωριστούς γευστικούς προορισμούς, μέσα από την εκλεκτή σειρά προϊόντων από μανιτάρι πλευρώτους της Terra Fyllida.
 
Chutney Μανιτάρι Πλευρώτους με Κόλιανδρο και Μπαχάρι
Γλυκόξινη σάλτσα μανιταριού πλευρώτους Τσάτνεϊ, σιγοβρασμένη σε κόκκινο ξηρό κρασί με κόλιανδρο και μπαχάρι σε έναν αρμονικό συνδυασμό γεύσεων.
 
Chutney Μανιτάρι Πλευρώτους με Τσίλι, Κάρυ και Πορτοκάλι
Μια ιδιαίτερη γλυκόξινη ελαφρώς πικάντικη σάλτσα μανιταριού πλευρώτους, σιγοβρασμένη σε λευκό ξηρό κρασί, με κάρυ, φυσικό χυμό και πραγματικό ξύσμα πορτοκαλιού πού της δίνουν ένα εξαίσιο άρωμα και ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα.
 
Γλυκό Κουταλιού Μανιτάρι Πλευρώτους με Καβουρδισμένο Αμύγδαλο & Άρωμα Βανίλιας 
Ένα εξαιρετικά πολύπλευρο και αισθητικά μοναδικό γλυκό από φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους κομμένα σε λεπτές λωρίδες, που βράζουν μαζί με φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού και καστανή ακατέργαστη ζάχαρη, δίνοντας στο σιρόπι ένα κεχριμπαρένιο χρώμα, σε συνδυασμό με άρωμα βανίλιας και καβουρδισμένο φιλέ αμυγδάλου.
 
Ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων ξεκινάει στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης!
 

 

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal