{ Εκπαίδευση }

«Κήπος» Σεμινάρια : Θεατρικό εργαστήρι με τη Μαίρη Μωραϊτοπούλου


«Κήπος» Σεμινάρια : Θεατρικό εργαστήρι με τη Μαίρη Μωραϊτοπούλου

Τα σεμινάρια πάνω στην τέχνη, δεν πρέπει να είναι ακαδημαϊκά, αλλά ζωντανά και δημιουργικά, θα πρέπει να επικρατεί το «Μαθαίνουμε διασκεδάζοντας και παίζοντας». Άλλωστε η θεατρική πράξη είναι παιχνίδι ζωής.

Προσεγγίζουμε τη Θεατρική τέχνη συνολικά και με βασικούς άξονες το λόγο, τη σωματική έκφραση, το ρυθμό, τη μουσική και την κίνηση, με ομαδικές και ατομικές ασκήσεις τεχνικής και αυτοσχεδιασμού. Το εργαστήριο επιχειρεί να διεγείρει και να καλλιεργήσει δημιουργικά τα κύρια εκφραστικά μέσα (φωνή, σώμα) μέσα από την επαφή με θεατρικά κείμενα. Η κοινωνικότητα, η δημιουργικότητα, η καλλιέργεια κρυμμένων δεξιοτήτων, καθώς και η τόλμη για δημόσια έκθεση είναι τα επίσης σημαντικότατα ζητούμενα του εργαστηρίου.

Για όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά είτε με το θέατρο, είτε με το τραγούδι θα είναι μία σπουδαία εμπειρία, αλλά και για όσους θέλουν να ασχοληθούν με το θέατρο και να νιώσουν τη χαρά και την ψυχική ικανοποίηση που προσφέρει η δημιουργία.

Τέλος στόχος του εργαστηρίου είναι μια ανοιχτή παρουσίαση της τρίμηνης αυτής εργασίας σε κοινό, δίνοντας την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρουσιάσουν και να επικοινωνήσουν το αποτέλεσμά της.

«Κήπος» Σεμινάρια : Θεατρικό εργαστήρι 
Έναρξη: 16/09/2017
Λήξη: 23/12/2017
Εισηγήτρια: Μωραΐτοπούλου Μαίρη


Το εργαστήριο θα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο 18:00-21:00.

Η συνολική διάρκεια του εργαστηρίου θα είναι τρεις μήνες και το κόστος για κάθε μήνα θα είναι 50 ευρώ (45 φοιτητών/ ανέργων)

Διαβάστε περισσότερα για την Τέταρτη χρονιά δια βίου μάθησης του εργαστηρίου «Κήπος» Σεμινάρια και τις δράσεις Σεπτεμβρίου 2017 ΕΔΩ

Πληροφορίες / εγγραφές:
Κήπος Σεμινάρια
χαρά εστί φιλοσοφείν
σαλονίκη
e:[email protected]
t: 2313078962 (6 -10 μ.μ.)
www.kipos-seminaria.gr
https://www.facebook.com/kipos.seminaria/
twitter.com/kiposseminaria

Όλα τα Φεστιβάλ που θα γίνουν τις επόμενες εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


 
:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal