{ επικαιρότητα }

Μετατίθεται ο φιλικός αγώνας ARIS - Boca Juniors

το μεταξύ τους παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 11 ή 18 Οκτωβρίου

Μετατίθεται ο φιλικός αγώνας ARIS - Boca Juniors

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα εναντίον της θρυλικής Boca Juniors του Μπουένος Άιρες, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ., στο στο Γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης, Αλ. Παπαναστασίου 154.

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Ο προημιτελικός του Κυπέλλου Αργεντινής της Μπόκα Τζούνιορς κόντρα στην Ροζάριο Σέντραλ που ορίστηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, ήταν η αιτία που έφερε την αλλαγή ημερομηνίας στη φιλική αναμέτρηση με τον Άρη.

Όταν είχε προγραμματιστεί η διεξαγωγή του σπουδαίου φιλικού παιχνιδιού στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για τις 27/9 και ώρα 19:30, η ομάδα της Αργεντινής δεν γνώριζε πως θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με επίσημο ματς για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Η Αργεντίνικη ομοσπονδία όρισε εμβόλιμα τον αγώνα της Μπόκα με την Ροζάριο Σέντραλ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, την Τετάρτη 27/9 και ώρα 21:10. Την ίδια μέρα δηλαδή που είχε αρχικά προγραμματιστεί η φιλική αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο ορισμός του παιχνιδιού, έγινε μεσοβδόμαδα από την ομοσπονδία, με αποτέλεσμα να προκαλέσει ξαφνική αλλαγή στο πρόγραμμα της ομάδας.

"Η ευθύνη της αναβολής του φιλικού, βαραίνει αποκλειστικά την Μπόκα Τζούνιορς, η οποία μέσα στον Οκτώβριο έχει προγραμματισμένους τρεις επίσημους αγώνες, στις 2,στις 16 και στις 29", αναφέρουν στον Άρη.
 

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση για το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς, μετά το αίτημα της δεύτερης για μετάθεση της φιλικής αναμέτρησης, που ήταν προγραμματισμένη για τις 27 Σεπτεμβρίου.
 
Αναλυτικά:
 
«Σεβόμενοι την επιθυμία της Μπόκα Τζούνιορς για μετάθεση της ημερομηνίας του φιλικού μας αγώνα, που είχε οριστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου και μη θέλοντας να στερήσουμε από τον κόσμο μας την ευκαιρία να φέρουμε ξανά στη Θεσσαλονίκη την κορυφαία ομάδα της Λατινικής Αμερικής, ανακοινώνουμε ότι το μεταξύ μας παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 11 ή 18 Οκτωβρίου.
 
Για την ακριβή ημερομηνία θα υπάρξει τη Δευτέρα νεότερη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
 
Η επιθυμία μας για τη διεξαγωγή του φιλικού με την Μπόκα Τζούνιορς είναι το ίδιο μεγάλη με αυτήν του κόσμου της ομάδας μας και σε κάθε περίπτωση θέλουμε να πραγματοποιηθεί αυτή η ποδοσφαιρική γιορτή.

 


  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal