{ Ομιλίες }

«Κήπος» Σεμινάρια : Τουρκική γλώσσα και πολιτισμός

Συνάντηση γνωριμίας τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 19:30

«Κήπος» Σεμινάρια : Τουρκική γλώσσα και πολιτισμός

Merhaba!  Όλοι -σχεδόν- γνωρίζουμε τι σημαίνει η παραπάνω λέξη!
Και το ότι με τους από Αιγαίου γείτονές μας μοιραζόμαστε πολλά κοινά, από τον μπακλαβά ως τον καφέ (τούρκικος; ελληνικός; Ή και τα δύο;) λίγο πολύ όλοι το ξέρουμε επίσης!
Για όλα όσα δεν ξέρουμε, συναντάμε την Χεντέφ Μουσταφάογλου το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου στις 19:30, στην ανοιχτή συνάντηση γνωριμίας με το σεμινάριο Τούρκικης γλώσσας και πολιτισμού, για να μας λύσει τις απορίες!

Τουρκική γλώσσα και πολιτισμός
Έναρξη: 25/09/2017
Λήξη: 16/07/2018


Μαθήματα Τουρκικής γλώσσας και πολιτισμού στον «Κήπο»
Με ξεναγό και εκπαιδεύτρια τη Χεντεφ Μουσταφάογλου.

«Οι φίλοι αποφάσισαν να μάθουν τουρκικά για να πάνε στην Κωνσταντινούπολη.....».

Ταξιδεύοντας και μιλώντας. Γνώρισε την κουλτούρα,τα πρότυπα συμπεριφοράς,τις γεύσεις,τη μουσική. Ό,τι χρειάζεσαι για ένα απολαυστικό και άνετο ταξίδι!

Πώς να λυθεί η γλώσσα σου σε ένα ταξίδι... στα μέσα μεταφοράς, τα ξενοδοχεία, τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα μουσεία, τα ψώνια και... γενικά πληροφορίες παντός είδους.

Μια προσέγγιση του τουρκικού πολιτισμού,του τρόπου ζωής ,της ιστορίας και της κουλτούρας που κρατά σαφείς αποστάσεις από την κλασσική τουριστική οπτική.Ένα ταξίδι στην Τουρκία με όχημα και αποσκευή τη γλώσσα.

Εισηγήτρια : Χεντέφ Μουσταφάογλου

Το σεμινάριο θα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα 19:30-21:30 και το κόστος του θα είναι 10 ευρώ ανά μάθημα.


Το σεμινάριο αποτελείται από κύκλους δύο μηνών και το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ το μήνα (45 ευρώ φοιτητών-ανέργων)

Οι ενδιαφερόμενοι εφόσον συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής, θα λάβουν email με τις ημερομηνίες και τις πληροφορίες του σεμιναρίου μόλις οριστικοποιηθούν.

Δήλωση συμμετοχής: http://kipos-seminaria.gr/el/seminars/toyrkiki-glossa-kai-politismos/

Κήπος Σεμινάρια
Ορφανίδου 6, Θεσσαλονίκη
e:[email protected]
t: 2313078962 (6 -10 μ.μ.)
www.kipos-seminaria.gr
https://www.facebook.com/kipos.seminaria/
twitter.com/kiposseminaria


  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal