{ επικαιρότητα }

Agenda cityportal: Τι μπορώ να κάνω σήμερα Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη; - Για να ξέρετε τι γίνεται κάθε μέρα

Agenda cityportal: Τι μπορώ να κάνω σήμερα Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη; - Για να ξέρετε τι γίνεται κάθε μέρα

Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις για τους «Επτά επί Θήβας» θα δοθούν στο Βασιλικό Θέατρο, από τις 13 έως και τις 16 Σεπτεμβρίου.

Η παραγωγή του ΚΘΒΕ «Δε σε ξέχασα ποτέ» θα παρουσιαστεί σήμερα στη Μικρή Θεατρική Σκηνή της Μονής Λαζαριστών (Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, μέρος δεύτερο!).


5η μέρα εκδηλώσεων στην 82η ΔΕΘ. Τιμώμενη χώρη η ΚΙΝΑ.

Στη μουσική σκηνή κάτω από το Τόξο της ΔΕΘ συνεχίζονται τα Music Events  Απολαύστε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες με το εισιτήριο εισόδου της έκθεσης.
Σήμερα οι Γιώργος Νταλάρας και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα παρουσιάσουν το πολύ πλούσιο ρεπερτόριό τους.
 
«Αριστουργήματα των τελευταίων χρόνων». Αφιέρωμα ταινιών που έχουν διακριθεί στο ΦΚΘ,

13-17Σεπτεμβρίου 2017, στις αίθουσες Σταύρος Τορνές & Τζον Κασσαβέτης. Είσοδος ελεύθερη. Απαιτείται η έκδοση εισιτηρίου μηδενικής αξίας.

 
Tο «Σινεμά με Θέα»,  η πιο δροσερή πρόταση εξόδου για το καλοκαίρι συνεχίζεται στην οροφή του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Τετάρτη 13/9 & Πέμπτη 14/9 Florence: Φάλτσο σοπράνο
 
Ξεκινάει σήμερα το Reworks Festival 2017 με το Reworks Agora 2017  στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Φέτος το Reworks Agora  - FORUM OF PROJECTS & IDEAS υποδέχεται το European Lab και το Movements + New Ideas τα δύο διεθνή φορουμ του Nuits Sonores και του Insomnia αντίστοιχα, τα οποία θα επιμεληθούν σε συνεργασία με το Reworks μέρος των πάνελ.
Επίσης σήμερα το Reworks Agora συνεργάζεται με τo re:publica Thesssaloniki. Το κοινό θα παρακολουθήσει και τις δύο διοργανώσεις με ένα κοινό εισιτήριο σε ειδική τιμή.
 
Σήμερα στο πλαίσιο του Reworks Agora, συναυλία του πρωτοποριακού πιανίστα και συνθέτη Volker Bertelmann, ή Hauschka στο Μέγαρο Μουσικής (υποψηφιότητα Όσκαρ μουσικής για την ταινία «Lion»).

 

Δείτε ΟΛΕΣ τις επιλογές που έχετε για σήμερα

Καθημερινά το cityportal.gr σας ενημερώνει για όλες τις επιλογές που έχετε για έξοδο στη Θεσσαλονίκη - ότι αφορά τη διασκέδαση - πολιτισμό.Αναλυτικά μπορείτε να δείτε το σημερινό πρόγραμμα  για τα Θέατρα τον κινηματογράφο, τα live, τις δωρεάν εκδηλώσεις, τα σεμινάρια, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς για προσκλήσεις - για να έχετε πλήρη ενημέρωση δείτε το πρόγραμμα όλης της μέρας

 
 Δείτε ποιες παραστάσεις παίζονται σήμερα στα θέατρα
 
 Οι ταινίες της εβδομάδας (πληροφορίες - trailer)

► Πρόγραμμα κινηματογράφου - ώρες προβολών

► Τα σημερινά Live - συναυλίες - μουσικά φεστιβάλ)
 
  Οι σημερινοί νέοι διαγωνισμοί, ποιοι κερδίζουν προσκλήσεις 

 Τζαμπαντάν στη Θεσσαλονίκη (όλες οι σημερινές δωρεάν εκδηλώσεις)

► Προσφορές ημέρας

 Σεμινάρια - σπουδές

 Εικαστικά εκθέσεις που γίνονται

 Δείτε το πρόγραμμα όλης της σημερινής μέρας με όσα γίνονται στη Θεσσαλονίκη


  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal