{ Μουσική }

Ροκ γιορτή στην Πλατεία Ελευθερίας της Άνω Ηλιούπολης

Ροκ γιορτή στην Πλατεία Ελευθερίας της Άνω Ηλιούπολης

A Night tο Remember! Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20.30, το ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, κάνει απόβαση στην Πλατεία Ελευθερίας της Άνω Ηλιούπολης με πέντε νεανικά μουσικά σχήματα σε μια μεγάλη ROCK γιορτή και σας καλούν να … ροκάρετε και να νιώσετε τη δύναμη του ΄΄βράχου΄΄ (Rock).

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Σεπτέμβριος όπως ... Πολιτισμός», σε συνεργασία με τα Red House Studios και με ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ο Δήμος Παύλου Μελά φέρνει τον rock ήχο στα δυτικά, στην Πλατεία που ξεκινά σε λίγες εβδομάδες η ανάπλασή της και φιλοξενεί τους Jo & The Dimplers, Nodus Tollens, Carolle, The Coreys, Leftover Bullets.

Η αστική Πλατεία Ελευθερίας βρίσκεται περίπου στη μέση της κύριας εμπορικής οδού Μακρυγιάννη, στο εμπορικό κέντρο της Άνω Ηλιούπολης. Πρόσβαση και με αστική συγκοινωνία, δρομολόγιο του ΟΑΣΘ Νο 34 (Δρομολόγιο Άνω Ηλιούπολης).

«Σεπτέμβριος όπως ... Πολιτισμός»
Συνεχίζεται το συναρπαστικό καλλιτεχνικό ταξίδι, που σχεδίασε και παρουσιάζει το ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλες τις ημέρες.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

•ΤΕΤΑΡΤΗ 20/9, Πλατεία Ελευθερίας, Άνω Ηλιούπολη, ΩΡΑ: 20.30
ΡΟΚ ΣΥΝΑΥΛΙΑ με τους Jo & the Dimplers, Nodus Tollens, Carolle, The Coreys, Leftover Bullets, σε συνεργασία με τα Red House Studios

 


  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal