{ επικαιρότητα }

International Children's Olympics of Performing Arts

International Children's Olympics of Performing Arts

Το International Children's Olympics of Performing Arts «Golden Laurel 2017»/Festival of Culture and Arts «Little Miss and Little Mister United World 2017» όπου έχουμε την τιμή να διοργανώσουμε στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Έρχονται περίπου 30 χώρες από όλο τον κόσμο για να συμμετάσχουν σε αυτό το Διεθνές Φεστιβάλ παίδων. Η επιτυχία και καθιέρωση του Φεστιβαλ , International Children?s Olympics of Performing Arts «Golden Laurel 2017»/Festival of Culture and Arts «Little Miss and Little Mister United World 2017» αποδεικνύεται από τη συμμετοχή μεγάλου πλήθους συμμετεχόντων, επί 17 χρόνια όπου ήδη διεξήχθηκαν σε άλλες χώρες. Στην Ελλάδα γίνεται για δεύτερη χρονιά.
 
Είναι μια μοναδική αρμονική συμβίωση των προσωπικών ικανοτήτων, της δημιουργικότητας και της ενεργά φαντασίας, με κεντρικό φέτος θέμα το «OCEAN  FANTASY». Μικροί εκπρόσωποι από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται κάθε χρόνο στην Ολυμπιάδα / Φεστιβάλ για να ενισχύσουν τις φιλικές σχέσεις μεταξύ των χωρών τους, να εξοικειωθούν με την πολιτιστική κληρονομιά του κόσμου, για να δείξουν το ταλέντο τους και να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια προσπάθεια συμβίωσης πάνω στον πλανήτη μας.
 
ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
 
1η ΕΚΔΗΛΩΣΗ,   Προκριματικός Διαγωνισμός Ελληνικής Συμμετοχής
«Little Miss and Little Mister»   in GREECE.
Διαγωνισμός παίδων από Ελλάδα για τις πέντε με επτά θέσεις εκπροσώπησης στους Διεθνείς τελικούς .   Οι τελικοί θα γίνουν στις 29 Σεπτεμβρίου στο GALA.
Θα γίνει στο  Αμφιθέατρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  από τις 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου και ώρα από τις 15:00 έως 21:00. ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ -  Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 
με ηλεκτρονική εγγραφή  στο = [email protected]
Στις 22 Σεπτεμβρίου θα στέψουμε τα παιδιά μας, που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα μας.   
 
2η ΕΚΔΗΛΩΣΗ  , GALA
Στο ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – Σκηνή Μελίνα Μερκούρη , θα γίνει ο μεγάλος Διεθνής Διαγωνισμός και απονομή βραβείων και επαίνων. Θεατρική παράσταση, Επίσημοι καλεσμένοι.
Θα γίνει στις 29 Σεπτεμβρίου Παρασκευή στις 18,00μμ ,   Ώρα προσέλευσης 17,00μμ
 
Συμμετέχοντες χώρες: 30 χώρες (Αλβανία, τη Λευκορωσία, τη Βραζιλία, τη Βουλγαρία, την Εσθονία, τη Γεωργία, την Κίνα, την Ελλάδα, την Ουγγαρία, την Ινδία, το Καζακστάν, την Κένυα, το Κοσσυφοπέδιο, τη Λετονία, το Λεσόθο, τη Λιθουανία, τη Μαλαισία, Μογγολία, Νεπάλ, Ρωσία, Νότια Αφρική, Ταϊλάνδη , Ουκρανία, ΗΠΑ, κλπ).
 
 


  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal