{ Εκπαίδευση }

«Κήπος» Σεμινάρια : Μαραθώνιος Διαγωνισμός Συγγραφής

«Κήπος» Σεμινάρια : Μαραθώνιος Διαγωνισμός Συγγραφής

Μαραθώνιος Διαγωνισμός Συγγραφής : Ακονίστε τα μολύβια σας!
Ξεκινάει o Μαραθώνιος Διαγωνισμός Συγγραφής στο κοινωνικό εργαστήρι «Κήπος» Σεμινάρια.

Για ακόμα μια χρονιά ο πρωτότυπος αυτός διαγωνισμός, δίνει την δυνατότητα στους νικητές του, να κερδίσουν δωρεάν συμμετοχές ή σημαντικές εκπτώσεις στα Εργαστήρια Γραφής* του Κήπου, ενώ μια έκπτωση 10% στο κόστος συμμετοχής των εργαστηρίων μας θα έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι συμμετέχοντες.
(Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι εντελώς δωρεάν.)

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, από τις 15:00 μέχρι τις 19:00, σηκωθείτε απο καρέκλες, ντιβάνια και καναπέδες, και φέρτε στον Κήπο χαρτιά, μολύβια, λάπτοπ ή όποιο άλλο μέσο θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τα γραπτά σας!
Οι εισηγητές των Εργαστηρίων Γραφής* του Κήπου θα σας δώσουν ένα ή περισσότερα θέματα –ανάλογα με την κατεύθυνση και το είδος που σας ενδιαφέρει- και εσείς θα τα αναπτύξετε ελεύθερα, με το δικό σας ύφος, εντός τεσσάρων ωρών. Στο τέλος, τα γραπτά σας θα συλλεχθούν και θα αξιολογηθούν από τους εισηγητές των Εργαστηρίων Γραφής.

Ο χρόνος για τις δηλώσεις συμετοχής ξεκινάει απο τώρα!
(και καθώς η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη, κάντε πρώτα “κλικ” εδώ: http://kipos-seminaria.gr/el/page/epikoinonia/)
Καλή επιτυχία! 👏

*Στον “Κήπο” λειτουργούν τα εξής Εργαστήρια Γραφής: Πεζογραφίας, Ποίησης, Αστυνομικής Λογοτεχνίας, Λογοτεχνίας του Φανταστικού (fantasy, sci-fi, horror), Ερωτικής Λογοτεχνίας, Ταξιδιωτικής Αφήγησης, Κινηματογραφικού Σεναρίου και ειδικά ταχύρρυθμα εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής για εκπαιδευτικούς.


Κήπος Σεμινάρια
Ορφανίδου 6, Θεσσαλονίκη
e:[email protected]
t: 2313078962 (6 -10 μ.μ.)
www.kipos-seminaria.gr
https://www.facebook.com/kipos.seminaria/
twitter.com/kiposseminaria


  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal