{ επικαιρότητα }

Game of Thrones: O George R.R. Martin στο επόμενο βιβλίο θα αφηγηθεί την ιστορία του οίκου των Ταργκάριεν

Game of Thrones: O George R.R. Martin στο επόμενο βιβλίο θα αφηγηθεί την ιστορία του οίκου των Ταργκάριεν

Το HBO εργάζεται πυρετωδώς για να κάνει ακόμη πιο κερδοφόρα την επιχείρηση "Westeros" με τα ήδη άκρως απόρρητα spinoff του Game of Thrones να παίρνουν το πράσινο φως. Συμμετέχοντας στη δημιουργία, ο συγγραφέας και εμπνευστής του GoT Tζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν (George R.R. Martin) έδωσε κάποια στοιχεία για το πέμπτο από αυτά και όλα δείχνουν ότι θα αφηγηθεί την ιστορία του οίκου των Ταργκάριεν ήτοι της πιο διάσημης δυναστείας του Westeros.
 
Όπως επιβεβαιώνει το Entertainment Weekly εκτελεστικός παραγωγός του πέμπτου spinoff του HBO θα είναι ο αγαπημένος συντελεστής της σειράς του συγγραφέα Bryan Cogman. Ο Cogman έχει συμμετάσχει σε τουλάχιστον ένα επεισόδιο σε κάθε κύκλο του Game of Thrones και πέρα από το σεβασμό του Martin, είναι πραγματικά εξοικειωμένος με το μυθολογικό σύμπαν των βιβλίων αλλά και της ευπώλητης σειρά του HBO.
 
Ο συγγραφέας έδωσε στοιχεία για το prequel και το πολυπληθές αναγνωστικό και τηλεοπτικό κοινό του Westeros μπορεί να διακρίνει στοιχεία που αφορούν τη σπουδαία δυναστεία του Game of Thrones.
 
Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι πρόκειται για ένα 'διάδοχο' και όχι spinoff, ένα prequel παρά ένα sequel" γράφει ο Martin για τη σειρά του Cogman στο Livejournal του. "Η σειρά του Bryan θα είναι μια προσαρμογή και αυτή που θα συναρπάσει τους περισσότερους οπαδούς των βιβλίων. Αφορά μια πολύ συναρπαστική περίοδο της ιστορίας και θα δουλέψω μαζί του σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Θα συν-δημιουργήσουμε αυτό το show" πρόσθεσε.
 
Δεδομένου ότι ο Μάρτιν σημειώνει ότι πρόκειται για προσαρμογή και έχοντας ήδη ξεκαθαρίσει ότι οι τρεις ξεχωριστές νουβέλες του "Ο Ιππότης των Επτά Βασιλείων" ή "Οι περιπέτειες του Ντανκ και του Εγκ" δεν πρόκειται να μεταφερθούν στην οθόνη όσα αναφέρει ο συγγραφέας υποδηλώνουν ότι ο Cogman προσαρμόζει ένα επερχόμενο βιβλίο.
Και εδώ τα πράγματα αποκτούν ενδιαφέρον
 
Δεδομένου ότι έχει επιβεβαιωθεί ότι και τα πέντε spinoffs θα είναι prequels τότε σίγουρα δεν πρόκειται να είναι ένα ακόμη βιβλίο από τη σειρά A Song of Ice and Fire.
Αντ 'αυτού, ο Cogman πρέπει να αναζητήσει την έμπνευση και το υλικό από ένα άλλο βιβλίο των Westeros -προφανώς αυτό που ο Martin έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα βρίσκεται στις προθήκες των βιβλιοπωλείων το 2018.
 
Το βιβλίο αυτό ονομάζεται Fire and Blood, Volume 1 (Φωτιά και Αίμα, Τόμος 1) και εξιστορεί την ιστορία των βασιλιάδων της δυναστείας των Ταργκάριεν.
Αρχικά, ο Martin δεν είχε προγραμματίσει να ολοκληρώσει την λεπτομερή ιστορία των Targaryens μέχρι που έγραψε τα δύο τελευταία βιβλία στη σειρά A Song of Ice and Fire ωστόσο, τώρα έχει μετακινήσει το χρονοδιάγραμμά του.
 
Πότε το HBO θα προβάλει ένα πιλότο της νέας σειράς; Όλα δείχνουν το 2019 ή το 2020 δεδομένου ότι έχει δεσμευτεί να συμμετέχει στον τελευταίο κύκλο της σειράς που ξεκινάει γυρίσματα τον Οκτώβριο του 2017.
πηγη cnn Greece


  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal