{ Εκπαίδευση }

«Κήπος» Σεμινάρια : Θεατροπαίζουμε

Συνάντηση γνωριμίας το Σάββατο 14/10 στις 12:00


«Κήπος» Σεμινάρια : Θεατροπαίζουμε

Όταν θέατρο και το παιχνίδι συναντιούνται, το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να είναι απολαυστικό και δημιουργικό. Με όχημα το σώμα και οδηγό τη φαντασία, τα παιδιά ανακαλύπτουν νέες βαθμίδες έκφρασης και πλάθουν ένα δικό τους μαγικό κόσμο ασφαλή και χαρούμενο!

Στόχος του εργαστηρίου είναι το κάθε παιδί να εκτονώσει εντάσεις, να εξερευνήσει το σώμα, τη φωνή, την αναπνοή του, να αλληλεπιδράσει, να συνεργαστεί,  να καλλιεργήσει την ευρηματικότητα, την αισθητική, την εκφραστικότητα, να ενισχύσει τη συγκέντρωση και την παρατηρητικότητα, ναδημιουργήσει εμπειρίες και φιλίες. Με λίγα λόγια το παιδί αναπτύσσει τις κινητικές, γνωστικές, συναισθηματικές και κοινωνικές του δεξιότητες, μα πάνω από όλα: ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ!

Όλα τα παραπάνω θα επιτευχθούν με : Θεατρικές Τεχνικές, Παντομίμα, Κουκλοθέατρο, Μάσκα, Θέατρο Σκιών, Παραμύθια, Ιστορίες, Τραγούδια, Παιδική Γιόγκα καθώς και Μουσικοκινητική Αγωγή.

Το εργαστήρι απευθύνεται σεπαιδιά ηλικιών 4-6 και 6-9, που επιθυμούν να γνωρίσουν το φανταστικό κόσμο του θεάτρου παίζοντας!
Κάθε συνάντηση είναι βιωματική γι' αυτό και τα παιδιά καλό είναι να φορούν άνετα ρούχα και να έχουν μαζί τους το νεράκι τους (ή ό,τι άλλο κρίνεται απαραίτητο)!!
Επιμέρους στόχος του εργαστηρίου, είναι να πραγματοποιηθεί στο τέλος της χρονιάς  μια παρουσίαση από την ομάδα.

Θεατροπαίζουμε
Έναρξη: 14/10/2017
Λήξη: 26/05/2018

Με μουσική, με κίνηση, με φωνή.
Εισηγήτρια: Φούλη Σγουρού

Θα θέλαμε να προσκαλέσουμε εσάς και τα παιδιά σας, στη συνάντηση γνωριμίας του σεμιναρίου το Σάββατο 14/10 στις 12:00, όπου η εισηγήτρια θα σας μιλήσει για το πρόγραμμα του σεμιναρίου και θα λυθούν τυχόν απορίες.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο 12:00-14:00, μέχρι το Μάϊο και το κόστος του για κάθε μήνα θα είναι 45 ευρώ.

 

Πληροφορίες / εγγραφές:
Κήπος Σεμινάρια
Ορφανίδου 6, Θεσσαλονίκη
e:[email protected]
t: 2313078962 (6 -10 μ.μ.)
www.kipos-seminaria.gr
https://www.facebook.com/kipos.seminaria/
twitter.com/kiposseminaria

Όλες οι δωρεάν συναυλίες - εκδηλώσεις δράσεις, εκθέσεις που θα γίνουν τις επόμενες 7 μέρες στη Θεσσαλονίκη

 
:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal