{ Εκπαίδευση }

Κήπος Σεμινάρια : Ιαπωνική λογοτεχνία και ποίηση

Συνάντηση γνωριμίας την Τετάρτη 25/10 στις 20:00


Κήπος Σεμινάρια : Ιαπωνική λογοτεχνία και ποίηση

Στο Εργαστήριο Ιαπωνικής Λογοτεχνίας και Ποίησης που διοργανώνει το κοινωνικό εργαστήρι ΚΗΠΟΣ Σεμινάρια, θα ανατρέξουμε σε όλη την ιστορική εξέλιξη της Ιαπωνικής Λογοτεχνίας, θα δούμε τα στάδια από τα οποία πέρασε, από την απομόνωση μέχρι την επαφή με τη Δύση, θα γνωρίσουμε τους κυριότερους εκπροσώπους της, θα πειραματιστούμε δοκιμαζόμενοι στο συγγραφικό πεδίο δανειζόμενοι το αντίστοιχο ύφος και τη θεματική. Επιπλέον θα μελετήσουμε τα είδη της Ιαπωνικής Ποίησης μεταφέροντας την τεχνική και τη θεματική του τότε στο τώρα.

Κήπος Σεμινάρια :
Ιαπωνική Λογοτεχνία
Έναρξη:   25/10/2017
Λήξη:        22/11/2017
Εισηγήτρια: Καλλιόπη Πασιά


Η Καλλιόπη Πασιά  μας ρωτάει: Tι γνωρίζεις για το I-novel, τις bundan, την επίδραση των samurai, τα τάνκα και τα ρένγκα;
Εάν σας φαίνονται .... Ιαπωνέζικα, ελάτε στην συνάντηση γνωριμίας με το σεμινάριο, όπου η Καλλιόπη, μας απαντάει κιόλας!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στη συνάντηση γνωριμίας του σεμιναρίου την Τετάρτη 25/10 στις 20:00, όπου η εισηγήτρια θα σας μιλήσει για το σεμινάριο και θα λυθούν τυχόν απορίες.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε τέσσερις δίωρες συναντήσεις κάθε Τετάρτη 20:00-22:00 και το συνολικό του κόστος είναι 50 ευρώ (45 φοιτητών/ ανέργων).

Πληροφορίες / εγγραφές:
Κήπος Σεμινάρια
Ορφανίδου 6, Θεσσαλονίκη
e:[email protected]
t: 2313078962 (6 -10 μ.μ.)
www.kipos-seminaria.gr
https://www.facebook.com/kipos.seminaria/
twitter.com/kiposseminaria

Ποιες ταινίες παίζουν αυτή την εβδομάδας στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

 
:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal