{ Μουσική }

Οι Les Au Revoir, παρουσιάζουν το παρθενικό τους album «Retro' Clock» στο Shark


Οι Les Au Revoir, παρουσιάζουν το παρθενικό τους album «Retro' Clock» στο Shark

Οι Les Au Revoir την Τετάρτη 18 Οκτώβριου, ετοιμάζουν μια ξεχωριστή βραδιά στο Shark Bar Restaurant όπου θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά ολόκληρο το παρθενικό τους album “Retro΄ Clock”, σε Full Band εκδοχή!
Σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της μουσικής τους πορείας, το αγαπημένο τρίο από την Θεσσαλονίκη, εξελίσσει τον ήχο του και μας παρουσιάζει αυτή την φόρα κάτι το διαφορετικό! Η γνώριμη retro αισθητική του απόκτα νέα διάσταση με την προσθήκη τυμπάνων, percussion και τρομπέτας και διανθίζεται με Live παιξίματα που αποτέλεσμα έχουν ο ρυθμός να γίνει πιο ζωντανός και οι ερμηνείες πιο έντονες.
Η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στα τραγούδια που έχουν διασκευάσει στο album τους “Retro? Clock”, αλλά θα περιλαμβάνει και άλλες ερμηνείες που τους έκαναν δημοφιλείς και έχουν αγαπηθεί από το κοινό τους!
Την Τετάρτη 18 Οκτώβριου, “Retro? Clock” Release Live! με τους Les Au Revoir Full Band ζωντανά στο Shark Bar Restaurant, σε ένα μουσικό οδοιπορικό που ξεκίνησε πριν 3 χρόνια με το “Θα Ξαναρθείς” και φτάνει μέχρι το σήμερα και το “Ήρθες Αργά”!

Les Au Revoir Full Band:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα - programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)
Αναστάσης Βούκης (Drums)
Κώστας Κατσαρός (Τρομπέτα & Percussion)

 

Shark Restaurant | Bar.
Αργοναυτών 2 και Θ. Σοφούλη
Πληροφορίες / Κρατήσεις: 2310 416855
 

Διαβάστε ποιες Εκδηλώσεις και δράσεις θα γίνουν τις επόμενες 7 μέρες στη Θεσσαλονίκη

 
:
Κατηγορίες: Μουσική

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal