{ Εκπαίδευση }

ExePrep, τo μοναδικό GMAT self-study πακέτο στην Ελλάδα!


ExePrep, τo μοναδικό GMAT self-study πακέτο στην Ελλάδα!

To ExePrep, είναι τo μοναδικό GMAT self-study πακέτο στην Ελλάδα!
Aν ενδιαφέρεστε για μεταπτυχιακές σπουδές σε Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), Management ή Finance, η εξέταση GMAT είναι προϋπόθεση για την εισαγωγή στα περισσότερα από τα προγράμματα αυτά. Ένας καλός βαθμός στο GMAT μπορεί να σας ανοίξει τις πόρτες φημισμένων Business Schools του εξωτερικού και να ενισχύσει τις επαγγελματικές σας προοπτικές. 
 

GMAT? EXEPREP!!

 
Σκέφτεστε να μπείτε στη διαδικασία να πληρώσετε εκατοντάδες ευρώ για την προετοιμασία σας για το GMAΤ και για να αγοράσετε επιπλέον βιβλία, να βρεθείτε στο ίδιο τμήμα μαζί με άλλους 5 – 10 σπουδαστές; Εχοντας μέσα σε όλα αυτά να αντιμετωπίσετε την κυκλοφοριακή συμφόρηση και την πιθανότητα να βρεθείτε κολλημένος στο δρόμο, ή να πληρώνετε για πάρκινγκ; Είναι γεγονός ότι τα GMAT μαθήματα είναι και δύσκολα και ακριβά! Η προετοιμασία για το GMAT Test, γίνεται τώρα πιο εύκολα και πιο οικονομικά για τους έλληνες σπουδαστές.
 

Αντικαταστήστε τα δύσκολα και ακριβά μαθήματα με το εκπληκτικό ExePrep

Ευτυχώς για εσάς, φέτος, είναι στη διάθεσή σας  ένα νέο πρόγραμμα διαδικτυακής (on line)  προετοιμασίας για την εξέταση GMAΤ, που είναι πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ελλήνων σπουδαστών. Το ExePrep (www.exeprep.com). θα σας βοηθήσει να πετύχετε τον επιθυμητό στόχο σας και να γλιτώσετε χρόνο και χρήμα. Μέσω της ιστοσελίδας (www.exeprep.com) θα λάβετε μία υψηλής ποιότητας προετοιμασία για την εξέταση GMAΤ, δίνοντας μόνο $230 (περίπου 200 ευρώ). Ποσό που είναι περίπου 5 φορές φθηνότερο σε σύγκριση με την παρακολούθηση σε φροντιστήριο και σχεδόν 7 φορές οικονομικότερη λύση από την προετοιμασία με ιδιαίτερα μαθήματα.
 

ExePrep το μοναδικό online πακέτο αυτοδιδασκαλίας στην Ελλάδα, με ελληνικά και αγγλικά βίντεο

Το ExePrep προσφέρει ένα online πακέτο αυτοδιδασκαλίας, με πάνω από 500 βίντεο-επεξηγήσεις των ασκήσεων στα ελληνικά και αγγλικά, με 20 μαθήματα θεωρίας και το 100% από όσα θα χρειαστείτε για να προετοιμαστείτε κατάλληλα για το GMAT. Έχει δημιουργηθεί από μια εξειδικευμένη ομάδα οι οποίοι μετρούν περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στην προετοιμασία GMAT. Όλες οι ασκήσεις και η θεωρία έχουν δημιουργηθεί από την ομάδα των ειδικών του ExePrep, είναι μοναδικές, προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και περιγράφονται από ομιλητές με την αγγλική ως μητρική τους γλώσσα. Προς μεγάλη μας έκπληξη, η ομάδα του ExePrep  προσφέρει δωρεάν συμβουλές και υποστήριξη. Επομένως, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους και να τους θέσετε ερωτήσεις σχετικά με τα πανεπιστήμια, τα ακαδημαϊκά προγράμματα που θέλετε να επιλέξετε, το βαθμό GMAT που θα χρειαστείτε και πολλά άλλα. Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν δείγματα «statements of purpose» (δηλώσεις σχετικά με τους στόχους σας)  για να τα συμπεριλάβετε στην αίτησή σας.

Δοκιμάστε εντελώς δωρεάν το online πακέτο αυτοδιδασκαλίας ExePrep

Και ακόμα μία έκπληξη!
Μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν το πώς <λειτουργεί>  το διαδικτυακό πακέτο αυτοδιδασκαλίας GMAT βλέποντας τα demo βιντεάκια  που υπάρχουν στην σελίδα κάθε κεφαλαίου θεωρίας  και ασκήσεων! 
Ανοίξτε ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό. Δοκιμάστε ΔΩΡΕΑΝ. Είναι πανεύκολο. Για όσους επιθυμούν να κάνουν και ιδιαίτερα μαθήματα, το ExePrep προσφέρει μερικές ώρες διδασκαλίας μέσω διαδικτύου κατόπιν αιτήματος.Τα μαθήματα γίνονται στα αγγλικά.

ExePrep, γιατί είναι τo μοναδικό GMAT self-study πακέτο στην Ελλάδα!

Με τo ExePrep σε καθοδηγούμε από μάθημα σε μάθημα! 20 μαθήματα θεωρίας για ΟΛΟ το GMAT. 
Πάνω από 500 ασκήσεις από τους ειδικούς μας, με βίντεο στα ελληνικά και στα αγγλικά.
Κατέβασε GMAT λεξιλόγιο.
Κατέβασε δείγματα Statements of Purpose.
Mόνο με $230 (περίπου 200 ευρώ) για τρίμηνιαία συνδρομή.
Άνοιξε λογαριασμό και δοκίμασε δωρεάν.
Περισσότερα στην ιστοσελίδα του www.exeprep.com
Facebook page: www.facebook.com/exeprep
Επικοινωνία : [email protected]
ExePrep – investing in your future!
Εξοικονόμησε χρήματα και χρόνο μαζί μας!

Γιατί GMAT;

Για να γίνει κανείς πιο ανταγωνιστικός στην ελληνική αλλά και την παγκόσμια αγορά εργασίας, οι έλληνες σπουδαστές στις μέρες μας επιλέγουν τις μεταπτυχιακές σπουδές. Ο υψηλότερος επαγγελματικός τίτλος συνήθως ανοίγει ευρύτερο πεδίο ευκαιριών  σταδιοδρομίας και ένα πτυχίο μάστερ είναι συχνά ένα απαιτούμενο προσόν σε πολλές καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. 
Για τους Έλληνες φοιτητές, τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας, καθώς και τα Πανεπιστήμια της Ευρώπης είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές για μεταπτυχιακές σπουδές. Ωστόσο, κάποιοι επιλέγουν και τα Πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ασίας, της Αυστραλίας. Οι μεταπτυχιακές σπουδές στα περισσότερα Πανεπιστήμια και ακαδημαϊκά προγράμματα απαιτούν από τους σπουδαστές να περάσουν από τυποποιημένες εξετάσεις, όπως τα test GMAT και IELTS.
Με το IELTS test τα πράγματα είναι συνήθως ευκολότερα, επειδή οι περισσότεροι Έλληνες φοιτητές έχουν καλή γνώση των Αγγλικών και συνήθως απαιτούνται 1-2 μήνες μαθημάτων για βαθμολογία (7) ή παραπάνω στο IELTS. Ενώ  τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα με την εξέταση GMAT, η οποία απαιτεί εκτεταμένη εκπαίδευση σε προηγμένα αγγλικά και μαθηματικά, σε συνδυασμό με ευστροφία, και κριτική σκέψη. 
Ακόμη και για όσους έχουν καλό υπόβαθρο σε οικονομικές γνώσεις, η εξέταση GMAT είναι μια πραγματική πρόκληση. Διότι εκτός από δύσκολη εξέταση είναι και πολύ δαπανηρή. Οι έλληνες σπουδαστές ξοδεύουν συνήθως μεταξύ 700-1.000 ευρώ για να προετοιμαστούν σε μία μεγάλη τάξη ενός φροντιστηρίου. Και η προετοιμασία με ιδιαίτερα μαθήματα ειναι ακόμα πιο ακριβή. Με μια μέση τιμή τα 25 ευρώ ανά ώρα με έναν καθηγητή, ο φοιτητής πρέπει να είναι έτοιμος να δαπανήσει περίπου 1.500 ευρώ για μια καλή προετοιμασία GMAT.
Στην εποχή των αυτοκινήτων χωρίς οδηγό, στην εποχή των drones,  το ExePrep προσφέρει ένα πακέτο διαδικτυακής αυτοδιδασκαλίας GMAT, πλήρως προσαρμοσμένο στους έλληνες σπουδαστές. 
Και βεβαίως, αν χρειάζεστε περαιτέρω διαδικτυακά μαθήματα σε προσωπικό επίπεδο (in-person), μπορείτε πάντα να τα ζητήσετε από το ExePrep. Τώρα η προετοιμασία για το τεστ GMAT δεν είναι τόσο δύσκολη και τρομακτική όπως ήταν. Η τριμηνιαία η τρίμηνη  συνδρομή στο ExePrep αυξάνει συνήθως το βαθμό των μαθητών κατά περίπου 200 μονάδες, αν διαβάσετε αρκετά. Και η προοπτική να γίνετε ένας μεταπτυχιακός φοιητητής, γίνεται εύκολα πραγματικότητα!
 

Ποιες ταινίες παίζουν αυτή την εβδομάδας στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

 
:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal