{ Παιδί }

Παιδικές παραστάσεις στο cafe-bar-restaurant Λόφος

Παιδικές παραστάσεις στο cafe-bar-restaurant Λόφος

Οι Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος σας ενημερώνουν για το πρόγραμμα των παιδικών παραστάσεων στο cafe-bar-restaurant Λόφος.

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 18:00
«O Καραγκιόζης Ψαράς» από το Θέατρο Σκιών του Οδυσσέα Κανλή.

Λίγα λόγια για το έργο:
"Αχ από ψαράς να γινόμουνα Πασάς..." Ο Χατζηαβάτης προτείνει στον Καραγκιόζη να πάνε για ψάρεμα έτσι ώστε να εξοικονομήσουν το καθημερινό τους γεύμα. Ο λαϊκός μας ήρωας μπλέκει όμως σε άσχημες περιπέτειες καθώς ψαρεύει και ψάρια δεν πιάνει. Σώζει την Βεζυροπούλα από τα μανιασμένα κύματα την ώρα που έχει βγει βόλτα με την βάρκα της και ο καιρός χαλάει απότομα. Ο Βεζίρης για το γενναίο του κατόρθωμα κάνει ένα μεγάλο δώρο στον Καραγκιόζη. Η συνέχεια επί σκηνής!
Εισιτήριο: 5 ευρώ

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 18:00
παιδική θεατρική παράσταση «Το μυστικό της χαμένης βασίλισσας»

Λίγα λόγια για το έργο:
Ένας  φτωχός δάσκαλος μεγαλώνει τα δυο παιδιά του, τον Οδυσσέα και τη μικρή Νεφέλη (βρέφος)- μετά το θάνατο της γυναίκας του- στο φτωχικό τους σπίτι σε ένα μικρό χωριό. Οι κάτοικοι τον σέβονται και τον εκτιμούν πολύ, αλλά αυτός έχει να αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες της ανατροφής των παιδιών του. Μια μέρα μια ταλαιπωρημένη γυναίκα βρίσκεται στην είσοδο του χωριού και καθώς κανείς από τους κατοίκους του χωριού δεν θέλει να την βοηθήσει, ο δάσκαλος αναγκάζεται να την φιλοξενήσει στο σπίτι του. Η γυναίκα αυτή δεν μιλάει, αλλά του δείχνει μια βαθιά πληγή που έχει στον αστράγαλο της κι έτσι εκείνος κάθε μέρα περιποιείται την πληγή της. Μόλις εκείνη συνέρχεται, του ζητάει να παραμείνει στο σπίτι ως οικιακή βοηθός για να φροντίζει τα μικρά παιδιά του. Σιγά σιγά η χαρά θα ξαναέρθει στο μικρό σπιτάκι, καθώς τα παιδιά θα την αγαπήσουν. Η γυναίκα αυτή όμως κρύβει ένα μυστικό. Είναι μια πλούσια βασίλισσα μιας κοντινής χώρας που δεν αγαπάει τον σκληρό βασιλιά άντρα της και αποφάσισε να εγκαταλείψει το παλάτι. Αυτή θα φέρει τη χαρά στον θλιμμένο δάσκαλο κι εκείνος θα προσπαθήσει να την σώσει από τον σκληρό βασιλιά που προσπαθεί να την εντοπίσει από την πληγή που έχει στον αστράγαλό της.
Μήνυμα του έργου:     
Το μήνυμα του έργου είναι απλό. Η δύναμη της αγάπης να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων και να γιατρεύει τις πληγές τους δίνοντας αξία στην ουσία της ζωής…

Συντελεστές:
Κείμενο- Σκηνοθεσία: Αναστασία Αναστασούδη
Μουσική παράστασης: Θεόδωρος Ζουμπούλης
Ενορχήστρωση Τραγουδιών: Νίκος Παραπονιάρης, Θόδωρος Ζουμπούλης
Σκηνικά: Χρήστος Γιουβάνης
Οργάνωση Παραγωγής: Δημήτρης Παρασκευόπουλος
Παίζουν οι ηθοποιοί: Βάσω Δήμογλου, Λευτέρης Θερμός, Ρόη Μανδαλιανού, Γιώργος Γκόντος, Σπύρος Παντελάτος
Επιμέλεια αφίσας: Νίκος Γκάρας, Οδυσσέας Κανλής
Εισιτήριο: 6 ευρώ

Τα απογεύματα της Κυριακής γεμίζουν με χαμόγελα και παιχνίδι! Θέατρο Σκιών, Παιδικές Παραστάσεις, Αφηγήσεις Παραμυθιών και πολλά άλλα για τους μικρούς μας φίλους.
Διεύθυνση: Οικισμός Κωσταντινοπολίτικα, πάνω από το τούνελ του περιφερειακού.

Πληροφορίες- κρατήσεις: 2310 952 707, 6948 77 14 26

Τι παραστάσεις παίζουν τα θέατρα της Θεσσαλονίκης
                                (δείτε τη μέρα που σας ενδιαφέρει)

►  Δευτέρα   /   Τρίτη   /   Τετάρτη   /   Πέμπτη   /   Παρασκευή   /   Σάββατο   /   Κυριακή

Cityportal Team:

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal