{ Εκδηλώσεις }

Χριστουγεννιάτικo Bazaar ΕΛΠΙΔΑΣ από την Πηγή Ζωής (Θεσσαλονίκη, Χριστούγεννα 2017)


Χριστουγεννιάτικo Bazaar ΕΛΠΙΔΑΣ από την Πηγή Ζωής (Θεσσαλονίκη, Χριστούγεννα 2017)

Η ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ Σύνδεσμος Προώθησης Εθελοντικής Αιμοδοσίας και Φίλων Ατόμων με Μεσογειακή Αναιμία, διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά ολοήμερο Χριστουγεννιάτικo Bazaar ελπίδας την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017, στην αίθουσα δράσεων  της Χ.Α.Ν.Θ από τις 10.00  έως τις 18.30.
 
Bazaar της ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ, 6ο συνεχόμενο που δημιουργεί μια παράδοση στη πόλη.
Πρώτο χρονικά στα χριστουγεννιάτικα bazaar της πόλης. Ομάδα εθελοντριών και φίλων του Συλλόγου δημιουργεί καλλιτεχνικά και γιορταστικά, χειροποίητες συνθέσεις.
Τα έσοδα διατίθενται στη δράση του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ.
 
Μπορείτε να βρείτε γιορταστικό διάκοσμο, μαγνητάκια, μικροδωράκια, ημερολόγια , πήλινες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα στεφάνια και ελατάκια, πατροπαράδοτα καραβάκια, σπιτικές μαρμελάδες και λικέρ, τσίπουρα και κρασιά, ελιές και μουστάρδες, κεντήματα και υφασμάτινες τσάντες, κοσμηματάκια και μπιζού, αντίκες και βιβλία, κουραμπιέδες και μελομακάρονα, σουπλά και τραβέρσες, βότανα και μυρωδικά, σκουφιά και εσάρπες, και πολλά άλλα , παράλληλα με ένα πλούσιο καφέ με πολλά χορταστικά βουτήματα.
 
 Οι  κύριες δραστηριότητες του Συνδέσμου είναι:
1. Η ενημέρωση του κοινού, η ευαισθητοποίηση και η εγγραφή νέων αιμοδοτών.

2. Οι ήδη  εγγεγραμμένοι εθελοντές  αιμοδότες συντονίζονται και καλούνται να αιμοδοτούν  για τα άτομα με Μεσογειακή Αναιμία 2-3 φορές το χρόνο με βάση την ομάδα αίματός τους και το φαινότυπό τους, μέσω ενός υπερσύγχρονου  πρωτοποριακού και μοναδικού στα Ελληνικά δεδομένα ηλεκτρονικού προγράμματος που οργάνωσε η ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ . Με αυτή τη δραστηριότητα κάθε χρόνο προσφέρονται στα τρία νοσοκομεία της πόλης μας  4800 έως 5000 μονάδες αίματος.

3. Η προώθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος πανελλαδικά «ΤΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ Ταξίδι στην Πηγή της Ζωής» μέσω του προγράμματος Αγωγής Υγείας στα δημοτικά σχολεία και πρώτες τάξης του Γυμνασίου. Το εκπαιδευτικό υλικό παρέχεται  στα σχολεία δωρεάν από την ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ.
 

Δείτε επίσης: Όλες οι δωρεάν συναυλίες - εκδηλώσεις δράσεις, εκθέσεις που θα γίνουν τις επόμενες 7 μέρες στη Θεσσαλονίκη

 
:
Κατηγορίες: Μπαζάρ - Bazaar

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal