{ Θέατρo }

ΚΘΒΕ : Συλλογή φαρμάκων στο Βασιλικό Θέατρο και την ΕΜΣ

αρχή στην πρεμιέρα της Παιδικής Σκηνής «Ελίζα»


ΚΘΒΕ : Συλλογή φαρμάκων στο Βασιλικό Θέατρο και την ΕΜΣ

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος συνεχίζει την εξαιρετική συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου- Ανοιχτό Πολυϊατρείο Θεσσαλονίκης. Στην πρεμιέρα της Παιδικής Σκηνής «Ελίζα» της Ξένιας Καλογεροπούλου, που θα παρουσιαστεί, σε σκηνοθεσία Χριστίνας Χατζηβασιλείου στο Βασιλικό Θέατρο, το ΚΘΒΕ καλεί τους θεατές να προσφέρουν δωρεάν φάρμακα.

Η συλλογή των σκευασμάτων θα γίνει από τις 12 ως και τις 19 Νοεμβρίου στο Βασιλικό Θέατρο και στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών.
Το κοινό μπορεί να προσφέρει σκευάσματα όλων των κατηγοριών που ΔΕΝ έχουν λήξει όπως ταμπλέτες έστω ανοιχτές, αλοιφές ή σιρόπια κλειστά. Μεγαλύτερη έλλειψη υπάρχει σε παιδικές αντιβιώσεις, αντιδιαβητικά, καρδιολογικά, γυναικολογικές κρέμες, δερματολογικές κρέμες.

Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδος (https://www.facebook.com/mdmgreece.gr/) από την αρχή της δράσης τους, έχουν δημιουργήσει πλήθος προγραμμάτων τόσο στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό με στόχο την παροχή ιατρικών και άλλων υπηρεσιών σε περιθωριοποιημένες πληθυσμιακές ομάδες που δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και χρειάζονται ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη.

 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΚΘΒΕ
«ΕΛΙΖΑ» ΤΗΣ ΞΕΝΙΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση «Ελίζα» ΕΔΩ

Ποιες συναυλίες και live θα γίνουν τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη

 
:
Κατηγορίες: Θέατρο

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal