{ Εκπαίδευση }

2η Αrt Τhessaloniki: Η πόλη μας επίκεντρο της σύγχρονης τέχνης


2η Αrt Τhessaloniki: Η πόλη μας επίκεντρο της σύγχρονης τέχνης

H Θεσσαλονίκη φιλοξενεί την 2η Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair και με αφορμή αυτό το γεγονός θα πραγματοποιηθεί στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos ένα worskhop με θέμα τη σύγχρονη τέχνη !
 
3 εισηγήσεις στο επίκεντρο!
Η 1η θα πραγματοποιηθεί από τον Δημήτρη Ζουρούδη, καθηγητή της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Θεσσαλονίκης με τίτλο «Από τον Ιεροφάντη στον Σφετεριστή» θα διαπραγματεύεται τις προσδοκίες του σύγχρονου εικαστικού καλλιτέχνη σε ότι αφορά την καταξίωσή του, την αποδοχή του και τα αποτελέσματα αυτών από το φιλότεχνο κοινό.
 
Η 2η θα έχει τίτλο «Τέχνη και Επένδυση» θα πραγματοποιηθεί από τον Κυριάκο Χατζηιωάννογλου  Manager της Art Thessalonikiκαι και θα διαπραγματεύεται τα οικονομικά και άλλα οφέλη που μπορεί να αποφέρει η μοντέρνα τέχνη σε έναν επίδοξο αγοραστή.
 
Η 3η με θέμα «ΑΜΚΕ ΠΡΑΞΙΤΕΛΕΙΟΝ – Εθελοντισμός και Μοντέρνα Τέχνη» θα πραγματοποιηθεί από την Ευτυχία Πουλουκτσή, Πρόεδρο της ΠΡΑΞΙΤΕΛΕΙΟΝ και θα αναλύσει τα σχέδια και τις δυνατότητες εθελοντικής υποστήριξης νέων εικαστικών καλλιτεχνών μέσω της ΑΜΚΕ ΠΡΑΞΙΤΕΛΕΙΟΝ.
 
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή τηλεφωνικά στο 2310253878

2η Αrt Τhessaloniki: Η πόλη μας επίκεντρο της σύγχρονης τέχνης
Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Είσοδος ελεύθερη

 

Όλες οι δωρεάν συναυλίες - εκδηλώσεις δράσεις, εκθέσεις που θα γίνουν τις επόμενες 7 μέρες στη Θεσσαλονίκη

 
:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal