{ επικαιρότητα }

3 συνταγές για το βράδυ που σου υπόσχονται αδυνάτισμα!


3 συνταγές για το βράδυ που σου υπόσχονται αδυνάτισμα!

Είσαι σπίτι και σε πιάνει η βραδινή λιγούρα. Παλεύεις με τις ενοχές σου αν θα παραγγείλεις junk food ή αν θα φτιάξεις κάτι για να γλυτώσεις θερμίδες και λεφτά.
 
Αν είσαι από αυτούς που ζυγίζονται κάθε πρωί, και έχουν βάλει στόχο να κλείσουν το μήνα, λίγα κιλά ελαφρύτερο,ι οι παρακάτω συνταγές θα σου λύσουν το γόρδιο δεσμό, τι τρώμε σήμερα το βράδυ.
 
Ψητή πατάτα με αυγό και σπανάκι
 
Ψήσε πρώτα τη πατάτα, βράσε το σπανάκι , κάνε δύο αυγά ποσέ. Άφησε τη πατάτα να κρυώσει, αλάτι, πιπέρι και δυο κουταλιές ελαιόλαδο, ρίξε τα αυγά από πάνω ζεστά, και θα με θυμιθείς. Ρίξε το σπανάκι από πάνω ή συνόδευσε το στο πλάι...
 
Πράσινη σαλάτα με μελιτζάνα, μανούρι και κάσιους
 
Πράσινη σαλάτα της επιλογής σου, μία ψημένη σε φέτες μελιτζάνα, κάσιους και λίγο μανούρι και θα έχεις ένα γεύμα που θα σου προκαλέσει κορεσμό με ελάχιστες θερμίδες.
 
Η μελιτζάνα και τα κάσιους σου δίνουν την αίσθηση πληρότητας που αναζητούμε για να ξεγελάσουμε την πείνα μας. Θερμιδικά είναι πολύ χαμηλότερα από οποιοδήποτε κρέας.
 
Παντζαρόσουπα
 
Τριπλό το ώφελος. Πρώτον το παίζεις chef, δεύτερον το παντζάρι σου χαρίζει μια λάμψη στο δέρμα σαν αντιρυτιδική των 150 ευρώ, και τρίτον δεν έχει καθόλου θερμίδες.
 
Θα χρειαστείς παντζάρια, πατάτες, κρεμμύδι και λίγο άπαχο γιαούρτι. Βράσε πατάτες, παντζάρια και κρεμμύδι, και ότι προκύψει ρίξτο στο μπλέντερ. Στο πιάτο βάλε δυο κουταλιές γιαούρτι και θα με θυμηθείς.
 
 

 
Cityportal Team:

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal