{ επικαιρότητα }

Τόκιο, ένας κόσμος με τα όλα του!!

Τόκιο, ένας κόσμος με τα όλα του!!

Ιαπωνία, ένα ταξίδι 11 ωρών, ένα ταξίδι στη φύση, στην ευγένεια, στην πολεμική τέχνη, στη φιλοσοφία, στους παραδοσιακούς ναούς και βέβαια στην τεχνολογία!!!
 

Το Τόκιο

 

Το Τόκιο είναι η πρωτεύουσα της Ιαπωνίας και συνδυάζει απέραντα πράσινα πάρκα με επιβλητικούς ουρανοξύστες, μεγάλους δρόμους, πολύ κόσμο και πολλά πολλά φώτα. Εκεί που περιτριγυρίζεσαι από επιβλητικά κτίρια, ξαφνικά βλέπεις ένα τεράστο καταπράσινο πάρκο με λιμνούλες και στο βάθος να ξεπροβάλλει ένας όμορφος παραδοσιακός βουδιστικός ναός. Από την άλλη με το που κατέβεις από το μετρό στην περιοχή Sinjuku, μεταφέρεσαι απευθείας για λίγο σε βιντεοπαιχνίδι στο οποίο πρωταγωνιστείς. Παντού πολύς κόσμος, φανάρια με συνοδεία μουσικής nintedo προκειμένου να ειδοποιηθείς για το πράσινο και κίτρινα, πράσινα, κόκκινα, φουξ φώτα να λαμπυρίζουν σε πελώριες πινακίδες κτιρίων. Το θέαμα εκθαμβωτικό αλλά δεν ξέρω για πόση ώρα το αντέχεις….

Σούσι, tempura και unagi

Φυσικά, δεν γίνεται Ιαπωνία χωρίς σούσι. Αν είσαι λάτρης του συγκεκριμένου φαγητού, ετοιμάσου να γευτείς το πιο νόστιμο, μοναδικό σούσι της ζωής σου. Ειδικά το fatty tuna φλέρταρε έντονα με το στομάχι μας. Μην παραλείψετε την εμπειρία του round table σούσι όπου απλά περιστρέφονται μπροστά σου όλων των ειδών τα σούσι και εσύ διαλέγεις ανάλογα με τις γεύσεις και την τσέπη σου. Η ιαπωνική κουζίνα δε σταματά ωστόσο στα σούσι
 
Διαβάστε εδώ τη συνέχεια ΤΟΚΙΟ… ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ!!

 

Cityportal Team:

  Διαβάστε τα τελευταία νέα του Cityportal